Bijusī modele apsūdz Trampu seksuālā uzbrukumā (10)

TVNET/The Guardian
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix, ekrānšāviņš

Bijusī modele Eimija Dorisa apsūdzējusi pašreizējo ASV prezidentu Donaldu Trampu seksuālā uzbrukumā ASV tenisa čempionāta laikā pirms vairāk nekā 20 gadiem, vēsta "The Guardian".

Dorisa apgalvo, ka uzbrukums noticis 1997.gada 5.septembrī pie tualetēm Trampa noīrētajā VIP zonā. Dorisa tolaik bija 24 gadus veca, bet Tramps bija 51 gadu vecs un precējies ar savu otro sievu Mārlu Meiplsu.

"Viņš vienkārši iebāza mēli man mutē. Es centos viņu nogrūst nost. Tad viņa tvēriens kļuva ciešāks, viņš ar rokām grābstījās gar manu dibenu, manām krūtīm, manu muguru, visur," stāsta Dorisa. "Viņš mani cieši turēja, un es nevarēju tikt laukā no viņa tvēriena."

"Es nezinu, kā nosaukt to, ka kāds savu mēli iebāž citam cilvēkam teju līdz rīklei. Taču es to izstūmu laukā ar saviem zobiem. Es to stūmu laukā. Iespējams, ka es savainoju viņa mēli," sacīja Dorisa. Viņa norādīja, ka incidents viņai esot licis justies "pretīgi" un "aizskartai".

Tramps ar advokātu starpniecību stingri noliedzis, ka jebkad būtu vardarbīgā vai nepiedienīgā veidā izturējies pret Dorisu.

Dorisa "The Guardian" žurnālistiem parādīja pasākuma biļeti un sešas fotogrāfijas, kurās viņa redzama kopā ar Trampu. Vairāki cilvēki apstiprināja, ka Dorisa uzreiz pēc notikušā un turpmākajos gados esot stāstījusi par incidentu. To vidū bija kāds Dorisas draugs Ņujorkā, viņas māte, psihoterapeits un vairāki draugi, ar kuriem viņa to pārspriedusi vēlākajos gados.

Līdz šim vairāki desmiti sieviešu apsūdzējušas Trampu seksuālā vardarbībā vai uzmācībā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu