Holivuda gatava atsākt darbu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/AFI

Holivudas galvenās arodbiedrības un lielākās kinostudijas panākušas vienošanos par koronavīrusa pandēmijas drošības pasākumiem, kas ir nepieciešami, lai izklaides industrija spētu pilnvērtīgi atgriezties pie ražošanas, pirmdien pavēstīja arodbiedrības.

"Pēc ilga laika es beidzot esmu pārliecināts, ka šie protokoli, kas ir tikpat stingri un skrupulozi kā citās Amerikas industrijās, gādās par drošību filmēšanas komandām un aktieriem, kā arī kopienām, kurās viņi strādā," paziņojumā apliecināja Holivudas kravas auto vadītāju arodbiedrības direktors Tomass O'Donels.

Vienošanos panākušas Holivudas piecas lielākās arodbiedrības, arī aktieru un režisoru ģildes, kas pārstāv 350 000 cilvēku.

Sarunas notika ar Kino un televīzijas producentu aliansi, kas pārstāv lielās studijas, tādas kā "Disney", "Universal", "Paramount" un "Warner Brothers", un vadošās telekompānijas.

Pandēmijas dēļ filmēšana Losandželosā tika apturēta marta vidū, bet ierobežotā apjomā tā atsākās jūnija beigās. Arī šobrīd aktivitāte nav atjaunojusies parastajā līmenī, norāda organizācija "FilmLA".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu