Motociklists Daugavpilī piedzīvo sāpīgu sadursmi ar auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Izbrauciens ar domubiedriem Daugavpils ielās svētdienas, 20.septembra, pievakarē visai bēdīgi beidzās kādam motocikla vadītājam - viņš piedzīvoja gandrīz frontālu sadursmi ar auto.

Smagais ceļu satiksmes negadījums notika īsi pirms septiņiem vakarā Daugavpilī, Vidzemes ielā, vēsta raidījums Degpunktā.

32 gadus vecais motociklists, braucot ar motobiedriem cauri pilsētai, tikai pēdējā brīdī saprata, ka šoferis viņu neredz, un sekoja gandrīz frontāla sadursme.

"Sadursmē motocikla vadītājs guva dažādas traumas, tajā skaitā arī kājas lūzumu. Šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus," norāda Latgales reģiona policijas pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Šobrīd policijai nav skaidrs, kāpēc auto šoferis neredzēja motociklistu. Tāpat ekspertiem būs jācenšas noteikt mazākā transportlīdzekļa ātrumu, jo vaina var būt dalīta, ja izrādīsies, ka motociklists pārlieku steidzies.

"Protams, visas procesuālās darbības notiek, bet mēs pagaidām nevaram apstiprināt faktu, kurš no transportlīdzekļu vadītājiem ir pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus, kuru rezultātā ir radusies šī sadursme. Var tikai izsecināt pēc video, ka viņš, iespējams, gribēja noparkoties pie savas mājas un nepamanīja motociklu," norāda Kursīte.

Policistiem tikt skaidrībā ar neviennozīmīgo situācijas apstākļu vērtēšanu varētu palīdzēt jebkāda liecība vai video ieraksts. Par tiem var sazināties ar policiju, zvanot pa tālruni 65403302.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu