#tētisvar – Krists Spruksts dalās pieredzē par iesaisti bērna audzināšanā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Septembra mēnesī Labklājības ministrija turpina īstenot informatīvo kampaņu #tētisvar, lai stiprinātu tēva lomu ģimenē un sabiedrībā, īpašu uzmanību pievēršot, šķirtajiem un vientuļajiem tēviem. Kampaņas pamatā ir iedvesmojoši video stāsti, kuros tēvi dalās pieredzē bērnu audzināšanā, skaidrojot, kādēļ tēva iesaiste un klātbūtne bērnu aprūpē ir būtiska arī tad, ja ģimene ir šķirta. Aicinām iepazīties ar video operatora un dēla tēta Krista Spruksta stāstu!

“Bērnam vajag dažādas pieredzes – gan no mammas, gan tēta. Viņam ir jājūt mīlestība, drošība, stabilitāte un tas, ka par viņu vienmēr parūpēsies. Svarīgākais ir vienmēr būt blakus – visos notikumos, audzināšanā, priekos un bēdās. Ne tikai izklaidēs, bet arī mācīt būtiskas dzīves lietas. Gan bērnam, gan arī man pašam tas ir svarīgi,” pauž Krists Spruksts, viens no trim kampaņas #tētisvar video stāstu varoņiem.

Aicinām noskatīties un dalīties ar Krista stāstu par tēva lomu un to, kādēļ iesaistīšanās bērnu audzināšanā ir būtiska arī tad, ja ģimene ir šķirta.

Plašāku informāciju par kampaņu #tētisvar un tēvu Laura Bokiša un Alda Kalniņa video stāstus iespējams atrast Labklājības ministrijas mājaslapā. Lai aktualizētu tēva lomu ģimenē un sabiedrībā, ikviens tētis aicināts dalīties ar savu pieredzi un iesaisti bērnu audzināšanā sociālajos tīklos, lietojot mirkļbirku #tētisvar.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu