Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem pieķerti četri agresīvi braucēji un seši dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Alkometrs; ilustratīvs foto.
Alkometrs; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas autoceļiem noformējusi četrus administratīvā pārkāpuma protokolus par agresīvu braukšanu, sešus - par sēšanos pie stūres alkohola reibumā, bet vienu - par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu ietekmē.

Kā aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā, visi četri agresīvie braucēji pieķerti Rīgas reģionā, kur apturēts arī viens narkotikas lietojušais autovadītājs un divi dzērājšoferi. Vēl pa vienam alkohola reibumā esošam autovadītājam policijas darbinieki apturējuši Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales reģionos.

Diennakts laikā uz Latvijas ceļiem kopumā reģistrēti 88 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 15 cilvēki, bet viens gājis bojā.

LETA jau ziņoja, ka ceļu satiksmes negadījums ar bojāgājušo notika trešdien no rīta Balvu novada Kubulu pagastā uz autoceļa Balvi-Gulbene, kur vieglā automašīna "Volkswagen Golf" sadūrās ar alni. Avārijā dzīvību zaudēja transportlīdzekļa vadītāja, 1959.gadā dzimusi sieviete, bet pasažieris, 1953.gadā dzimis vīrietis, bezsamaņas stāvoklī tika nogādāts tuvākajā medicīnas iestādē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu