Nopietns pieteikums Latvijas hiphopā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz repmūzikas apvienība "Rīmdari" apsprieda visas albuma "Repmūzika EP" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Debijas EP iekļautas sešas dziesmas.

"Minialbuma nosaukumā jau ir iekodēts redzējums par mūziku, kuru vēlamies radīt. Mēs esam dažādi mūziķi ar līdzīgu gaumi. Tieši dažādība ir tas, kas rada tik autentisku skanējumu. Un gaume ir tas, kas "Rīmdarus" vieno. Komandā ir spēks!" tā par minialbumu izsakās paši "Rīmdari", uzsverot, ka šis ir "nopietns pieteikums Latvijas hiphopā".

Albuma tapšanā iesaistījās arī vairāki pašmāju mūziķi un producenti. Kā viesvokāli tika pieaicināti mūziķi Armands Lozinskis un Baiba Bite. Dziesmas "Melnie stāstiņi" pavadījumu veidoja Ansis Kolmanis (ansis), kuru ar ģitārspēli papildināja Mārtiņš Gailītis (Marka) no grupas Double Faced Eels. Savukārt minialbuma producents ir Reinis Kārkliņš (“Aleja Records”), kurš ir strādājis ar tādiem mūziķiem kā "Triānas parks", Ieva Kerēvica, Franco Franco un citiem.

"Rīmdari" ir: Reinis Radziņš (Reinis Ragga), Jānis Broks (Brokss), Jānis Bendiks (Marshals) un Krišs Baglais. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Gints Bāliņš un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu