"Uzņēmēju dienas 2020": būs iespējams klausīties iedvesmas stāstus "No idejas līdz realizācijai"

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras ikgadējā Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Latgalē 2020” laikā 25. septembrī būs iespēja iepazīties ar vairākiem spilgtiem Rēzeknes uzņēmējdarbības iedvesmas stāstiem. Visiem interesentiem ir iespēja apmeklēt iedvesmas stāstu diskusiju klātienē vai skatīties tiešraidē portālā TVNET.

Pasākumā būs iespējams sekot līdzi viesu nama “Svilpaunieki” saimniekiem Mārtiņa un Elīnas Kiščenko, Rēzeknes jauniešu iemīļotākās vasaras kafejnīcas “Fresh Terase” īpašnieka Igora Nikitina un Latgales vēstniecības GORS koncertzāles vadītājas un idejas autores Diānas Zirniņas stāstiem. Noslēgumā par jaunatklāto Olimpisko centru "Rēzekne" un OCR viesnīcu "Restart" pastāstīs Rēzeknes pilsētas sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

Vasaras kafejnīcas “Fresh Terase” saimnieks Irors Nikitins

"Fresh Terase" - tā ir "lounge" koncepta kafejnīca - vasaras dārzs Rēzeknē, kas priecē iedzīvotājus un pilsētas viesus, piedāvājot vienuviet izbaudīt meksikāņu burrito, beļģu alu, mājas vīnus, latgaliešu viesmīlību un dzīvās mūzikas koncertus.

"Mēs savā jomā esam unikāli, jo piedāvājam atpūtināt galvu, veldzēt slāpes un nesteidzīgi paēst ābeļdārzā, kas ir ierīkots pilsētas centrā. Esam arī zaļi domājoši - maksimāli mēģinām atteikties no plastmasas lietošanas. Rezumējot, Fresh Terase ir vieta, kur baudīt atmosfēru," norāda Nikitins.

Viesu nama SVILPAUNIEKI īpašnieks Mārtiņš Kiščenko

Viesu nams SVILPAUNIEKI ir ģimenes uzņēmums, kas savas durvis vēra 2019. gada februārī. 

"Nodarbojamies ar viesmīlību un naktsmītņu nodrošināšanu visiem ceļot gribētājiem, kas atbraukuši uz Latgali. Laipni uzņemam kā individuālos tūristus, tā arī lielākas grupas. Mūsu vidējais klients ir ģimene no Latvijas ar diviem bērniem un pārīši. Tāpat laipni tiek gaidīti arī mūsu ciemiņu četrkājainie draugi," saka Kiščenko.

Viesu nams atrodas Rēzeknes novada Lūznavas ciemā blakus Lūznavas muižai (tikai 150 m attālumā) pašā vecā muižas parka maliņā. Tāpat nams ir arī Rāznas nacionālā parka pašā attālākajā nostūrītī, lai arī Rāznas ezers ir tikai 9 km attālumā.

"Toties esam pašā Latgales viducītī, kur jebkurš galamērķis ir viegli sasniedzams pa labi izbraucamiem ceļiem. Atšķirībā no citiem viesu namiem esam vairāk kā maza piemīlīga lauku viesnīciņa, kur ciemiņus gaidām visa gada garumā. Un liekas, ka cilvēkiem ļoti patīk," norāda Kiščenko.

Latgales vēstniecība GORS

Latvijā pirmā no pamatiem celtā akustiskā koncertzāle, viena no ievērojamākajām 2013. gada būvēm Latvijā. Un 7 gadus pēc atklāšanas tā joprojām paliek viena no labākajām koncertzālēm Baltijā ar pasaules līmeņa akustiku, lielisku pasākumu programmu un viesmīlīgu latgaliešu garu.

Latgales vēstniecība GORS ir lielisks piemērs tam, ka pārdroši mērķi un neatlaidīgs darbs spēj radīt īpašu vietu, notikumus, sajūtas un emocijas, kas aizrauj un pārspēj reģiona robežas.

GORS kā reģionālā koncertzāle savu iespēju un izcilās akustikas dēļ ir unikāla kultūrvieta. Savukārt tās daudzfunkcionalitāte padara koncertzāli pievilcīgu arī konferencēm, semināriem, lietišķām tikšanās reizēm.

GORS nodrošina pilnu servisu dažādās norišu kategorijās – telpas koncertiem, semināriem, konferencēm līdz pat 1000 apmeklētājiem, atbilstošs aprīkojums (sinhronās tulkošanai, video tiešraidēm), ēdināšana, kultūras programmas nodrošināšana un citi ar pasākumiem saistīti pakalpojumi.

Telpu transformācijas iespējas un komandas pieredze ļauj īstenot klientu vēlmes, pielāgojoties pasākuma specifikai un vajadzībām.

Latgales vēstniecība GORS ir ideāli piemērota vieta, ja klientu interesē augstākā līmeņa pakalpojumu serviss, bet reizē vēlme izbaudīt Latgales reģiona iespējas – dabas, amatnieku un citu piedāvājumu tuvumu.

Olimpiskais centrs "Rēzekne"

Līkumotās Rēzeknes upes ielokā paveras skats uz nozīmīgu sporta objektu, kura galvenais izveides mērķis ir sekmēt sporta attīstības iespējas Latgales reģionā, radīt kvalitatīvu mācību treniņu bāzi augsta līmeņa nacionālo un starptautisko sportistu sagatavošanai olimpiskajos sporta veidos, kā arī uzlabot iedzīvotāju veselības līmeni un attīstīt sporta kultūru.

OCR pakalpojumi ir paredzēti katram, neatkarīgi no dzimuma, vecuma, fiziskās sagatavotības un apmeklējuma mērķa, jo tiek piedāvātas ne tikai sportošanas, bet arī izklaides un atpūtas iespējas.

OCR piedāvā kvalitatīvu un modernu pilna servisa sporta bāzi ar plašu pakalpojumu klāstu, kā sporta bāzes īre, izmitināšana un ēdināšana vienuviet sakārtotā pilsētvidē.

Pilna foruma programma un iespēja reģistrēties dalībai šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu