Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 25. septembrim.

AUNS Iesāktos darbus paveiksi, lai tur vai kas. Šoreiz tev raksturīgā neatlaidība, spītīgums var dot auglīgus rezultātus. Privātajā dzīvē lieli kaislību uzplūdi nav gaidāmi, drīzāk tāda kā mierīga līdzāspastāvēšana.

VĒRSIS Ir vērts ieklausīties pieredzējušu kolēģu teiktajā, pat tad, ja esi par sevi simtprocentīgi pārliecināts. Panākumi būs sasniedzami pie nosacījuma, ka izrādīsi pacietību un vienlaikus izveicību vajadzīgajā brīdī.

DVĪŅI Spēsi sekmīgi koncentrēties darāmajam, neļausi sīkām, maznozīmīgām lietām novērst uzmanību no patiesi galvenā. Labāki rezultāti solās doties rokās tiem Dvīņiem, kuri ieņem priekšnieka posteni.

VĒZIS Visus ieplānotos darbus var neizdoties pilnībā īstenot, tāpēc tev nāksies izvēlēties, kas šobrīd ir primārs, bet kas atliekams uz vēlāku laiku! Mājas dzīvē lielāku uzmanību prasīs atvasīšu dzīvē notiekošais.

LAUVA Faktiski daudz kas būs atkarīgs no apņēmības, spējas pārvarēt slinkuma un apātijas brīžus. Dienas otrajā pusē nav izslēgtas patīkamas atkalredzēšanās, kuras atsauks atmiņā daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA Būsi lielisks menedžeris, organizators, pie kura ne viens vien vērsīsies pēc padoma. Zināmu lomu panākumos spēlēs kontakti, pazīšanās ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Vakarā ļauj sev pienācīgi atpūsties.

SVARI Panākumi galvenokārt būs būvējami uz pacietīga, neatlaidīga darba rezultātu. Ja pratīsi noskaņoties nopietnākai rosībai, sasniegtais noteikti neliks vilties! Otrā pusīte pratīs sniegt morālu iedrošinājumu.

SKORPIONS Ja vajadzība prasa, droši vari ķerties klāt materiālu jautājumu risināšanai. Daudz ko priekšā var pateikt pieredzes bagātāki kolēģi. Pēcpusdienā vēlēsies palutināt sevi ar kādu gardumu.

STRĒLNIEKS Tevi varēs droši raksturot kā rosīgu, apķērīgu un ražīgu profesionāli. Turklāt tu labi sapratīsies gan ar kolēģiem, gan priekšniecību. Pēc darba droši vari doties uz kādu ballīti.

MEŽĀZIS Kritiskā attieksme pret darbā notiekošo var būt pārāk saasināta. Tev lietas var likties daudz sliktākas, nekā tās ir patiesībā. Centies uz dzīvi paraudzīties no bezrūpīgāka, gaišāka skatupunkta.

ŪDENSVĪRS Nebūs viegli sadalīt laiku starp profesionālajām lietām un ģimenes dzīvi. Tomēr tev tas kaut kā izdosies. Kādam zīmes pārstāvim var būt priekšā nopietnas pārrunas ar priekšniecību.

ZIVIS Tu šodien alksi darīt to, kas tīk tavai sirdij. Savukārt darbus, kas tevi nomāc, padara miegainu, pratīsi novirzīt maliņā, atlikt uz citu laiku! Labāka saprašanās veidosies ar radošas ievirzes personām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu