Lebrona ietekme NBA: "Lakers" līderi bauda tiesnešu labvēlību ceturtajā mačā pret "Nuggets"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: Orlando Ramirez/REUTERS

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences ceturtajā finālspēlē spilgti izpaudusies superzvaigznes Lebrona Džeimsa ietekme uz procesiem līgā, mača tiesnešiem dāsni piešķirot piezīmes Denveras "Nuggets" basketbolistiem.

Pēc sērijas trešās finālspēles, kurā "Nuggets" pirmo reizi pārspēja Losandželosas "Lakers", Kalifornijas vienība sūdzējās NBA vadībai, ka pret Džeimsu netika fiksēti vairāki pārkāpumi.

"Lakers" uzskata, ka Rietumu konferences finālsērijā pret Denveras "Nuggets" pretinieki bieži pārkāpj noteikumus pret Džeimsu, bet tiesneši to atstāj bez ievērības. 

"Izmantojot atbilstošus kanālus, mēs līgu informējam par šiem sodiem. Groza apakšā pret Lebronu spēlē ļoti agresīvi, to nevar atstāt bez ievērības," sacīja komandas galvenais treneris Frenks Vogels.

Ceturtajā finālmačā aina laukumā bija diametrāli pretēja. "Lakers" līderi Džeimss un Entonijs Deiviss divatā izpildīja vairāk soda metienu nekā visa "Nuggets" komanda kopā.

Džeimss un Deiviss kopā izpildīja 28 soda metienus, bet Denveras komandas spēlētāji vien 23.

Lebrons realizēja 11 no 14 brīvmetieniem, bet Deiviss iemeta 13 no 14 "sodiņiem".

Tiesa, kāds līdzjutējs fiksējis, ka mača izskaņā divas reizes piezīme netika piešķirta pašam Džeimsam, kas vēlreiz parāda tiesnešu īpaši labvēlīgo attieksmi pret viņu.

"Lakers" visā spēlē ar rezultātu 114:108 pārspēja Denveras "Nuggets", iegūstot 3-1 pārsvaru sērijā līdz četrām uzvarām.

"Nuggets" šogad "play-off" turnīrā divreiz atspēlējās no 1-3 un uzvarēja sērijā. Denverai tas izdevās gan pret Jūtas "Jazz", gan pret Losandželosas "Clippers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu