Sporta komplekss “333” ar dragreisu un 3D dronu šovu atklās rudens sezonu

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

10. oktobrī sporta kompleksā “333” notiks Dragreisa sacensības, kurās var piedalīties ikviens interesents, kam ir autovadītāja apliecība un vēlme parādīt sava auto jaudu. 

Dragreiss nav tikai paātrinājuma sacensība starp diviem automobiļiem, tā ir cīņa arī starp pilotiem – viņu reakcijas laiku un spēju panākt visefektīvāko paātrināšanos. Atbilstoši klasiskajiem pirmsākumiem, dragreisa taisne arī “333” trasē būs astodaļjūdzi jeb 201,168 m gara.

Sacensību ietvaros pirmās 2 stundas tiks atvēlētas brīvajiem treniņbraucieniem, tālāk sekos 2 kvalifikācijas braucieni. Pēc kvalifikācijas kopvērtējuma dalībnieki tiks salikti progresīvā izslēgšanas shēmā (vai nu 16 vai 32, atkarībā no auto skaita) pa pāriem un startēs izslēgšanas braucienos, līdz nonāks līdz uzvarētājam.

Foto: Publicitātes foto

Sacensības tiks vērtētās 7 klasēs (no A līdz G), kas dod iespēju piedalīties gan  jaunajiem braucējiem ar ne tik jaudīgām automašīnām, gan sievietēm, kam atvēlēta atsevišķa klase, tādējādi nodrošinot līdzīgāku spēku samēru un vērtējumu. 

Organizatori aicina ikvienu braukt gribētāju notestēt savu auto drošā trasē, saņemot adrenalīnu devu un nebaidoties par savu drošību. Lai gan jāatceras, ka jāievēro drošība un trases lietošanas noteikumi, jo trasē nedarbojas OCTA, savukārt KASKO apdrošināšana darbojas tikai tajā gadījumā, ja tā noformēta ekstremālai braukšanai.

Dalību “333” Dragreisa sacensībās ir iespējams pieteikt elektroniski, kā arī – elektroniski ir iespējams samaksāt arī par dalību. Vairāk informācijas, nolikumu un reģistrācijas anketu meklējiet “333” mājas lapā - www.333.lv/dragreiss. 

Savukārt, apmeklētājiem būs iespēja sajust īstu dragreisa sacensību garšu, redzēt kā spēkojas automašīnas ar dažādu jaudu – no vienkāršām ielas mašīnām līdz jaudīgākajiem PRO klases superkāriem. Kā arī, baudīt izbaudīt elpu aizraujošu nakts brīvdabas Dronu šovu, kura laikā gaisā pacelsies 50 droni un veidos 3D figūras.   Programma Drone Show (DroneShowSoftware.com) ļauj ikvienam, kam ir bezpilota lidaparāts, ambīcijas un horeogrāfs, izveidot prātu aizraujošus bezpilota lidaparātu šovus. Drone Show Software by SPH Engineering ir Rīgā bāzēts UgCS programmatūras izstrādātājs un bezpilota gaisa sistēmu integrācijas pakalpojumu sniedzējs. 

Darbosies 333 CAFE, kur būs iespēja iegādāties siltas pusdienas un dažādus dzērienus. Darbosies kartingu trase, varēs izbraukt ar kartingu par darba dienas cenu - 12Eur/8min. Lūdzu, piesakiet braucienus 333 INFO centrā jau laicīgi pa tālruni 29 555 333.

Fantastiska un nepiespiesta atmosfēra gan dalībniekiem, gan atbalstītājiem! Mūzika, auto rūkoņa, labs garstāvoklis un vakars atpūtai!

Svarīga informācija! 

Nepiemērotu laika apstākļu gadījumā (lietus, migla, negaiss, u.c.) rīkotājiem ir tiesības sacensības atcelt, pārcelt, vai rīkot to citā datumā, par to informējot sporta kompleksa “333” mājas lapā.

Papildu informācija

Dalībniekiem: reģistrējoties internetā līdz 8. oktobra plkst. 23:59 – 20 Eur, uz vietas “333” trasē pirms sacensībām – 25 Eur (ja būs brīvas vietas).

Apmeklētājiem: ieejas maksa – 6 Eur; jauniešiem no 12 līdz 16 gadiem – 4 Eur; bērniem līdz 12 gadu vecumam (ieskaitot) – ieeja bez maksas.

Pasākuma ilgums:  14:00-22:00 (8 stundas)

Sīkāka informācija par sacensību norisi un tehniskajiem jautājumiem - 333 mājas lapā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu