"Rimi Latvia" aicina iedzīvotājus noteikt labākos "Rimi" veikalu kasierus (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Atvērts veikals "Rimi" tirdzniecības centra "Origo" jaunajā ēkā.
Atvērts veikals "Rimi" tirdzniecības centra "Origo" jaunajā ēkā. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Lai novērtētu kasierus un veicinātu profesijas prestižu, oktobrī norisināsies mazumtirgotāja "Rimi Latvia" ikgadējais "Rimi Kasieru" čempionāts, informēja "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala.

"Rimi Latvia" aicina pircējus pateikties kasieriem par lielisku darbu un apkalpošanu, tādejādi nosakot 30 labākos "Rimi Latvia" kasierus.

Ikala norādīja, ka šis gads tirdzniecības darbiniekiem saistībā ar vīrusa Covid-19 izplatību bija īpaši izaicinošs. Laikā, kad lielākā daļas sabiedrības tika aicināta palikt mājās, veikalu darbinieki rūpējās, lai ikvienam būtu pieejami nepieciešamie produkti un iepirkšanās process būtu drošs.

Šogad balsošanas metode tika izvēlēta, lai maksimāli mazinātu kontaktu starp pircēju un kasieri, kā arī rūpēs par vidi, tika izvēlēts dabai draudzīgs un digitāls risinājums. Savukārt iedzīvotājus, kuri ikdienā neizmanto vadierīces un sociālos tīklus, aicina vērsties pie kasiera ar lūgumu ieskaitīt balsi.

Pēc Ikalas stāstītā, balsot iespējams trīs veidos: veikalā pie katras kases, skenējot kodu ar "Rimi" lietotni vai jebkuru QR skeneri, veikalā pirms apmaksas pasakot kasierim atslēgas vārdus "Vēlos nobalsot!" vai arī sociālajos tīklos "Facebook" un "Twitter", izmantojot tēmturi "#KasieruCempionats", kas papildināts ar kasiera vārdu, veikala adresi un iepirkšanās laiku.

Jau ziņots, ka "Rimi Latvia" pērn strādāja ar 917,201 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa samazinājās par 26,8% un bija 33,16 miljoni eiro. Kompānija reģistrēta 1992.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir pieci miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Zviedrijā reģistrētais uzņēmums "Rimi Baltic".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu