Pateicoties "TikTok" klipam, strauji kāpj "Fleetwood Mac" dziesmas "Dreams" straumēšanas apjomi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sheldon Cooper/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Leģendārās britu amerikāņu rokgrupas "Fleetwood Mac" 1977. gada dziesmas "Dreams" pārdošanas un straumēšanas apjomi aizvadītajā nedēļā strauji pieauguši pēc tam, kad dziesmas fragments tika iekļauts plašu popularitāti iemantojušā lietotnes "TikTok" klipā, liecina straumēšanas uzņēmumu apkopotā informācija.

Albuma "Rumours" kompozīcija dzirdama video fonā, ko pagājušajā nedēļā "TikTok" ievietojis lietotājs "Doggface208", kura īstais vārds ir Neitans Apodaka. 

Klipā viņš redzams, vizinoties uz longborda un dzeram sulu, kā arī vienā brīdī - izteiksmīgi piedziedam grupas solistei Stīvijai Niksai.

Fleetwood Mac
Fleetwood Mac Foto: Publicitātes foto

Klipam kļūstot populāram lietotnē "TikTok" un citās sociālo mediju platformās, pēdējo dienu laikā strauji auguši "Dreams" pārdošanas un straumēšanas apjomi.

Ja pirms "TikTok" video parādīšanās dziesma tika straumēta vidēji 49 000 reižu dienā, tad nākamajās trīs dienās pēc tam - vidēji 105 000 reižu, liecina žurnāla "Rolling Stone" apkopotā informācija.

Kopš pagājušās sestdienas pārdošanas apjomi pieauguši par 184%, bet lietotnē "Spotify" straumēšanas apjomi pieauguši par 127%.

"Fleetwood Mac" video publicēja arī savā tvitera kontā, atzīstot: "Mums tas ļoti patīk!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu