Spoki uz jumta, Sātana bībele un Džeimisonu ģimenes mistiskā nāve

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

2009. gada rudenī Oklahomas mežā pazuda Džeimisonu ģimene, aiz sevis atstājot virkni dīvainu pavedienu un lietu, kas nav atrisinātas vēl šodien. 

Bobijs Deils Džeimisons, viņa sieva Šerilina un viņu sešus gadus vecā meita Medisona dzīvoja šķietami normālu ģimenes dzīvi līdz 2009. gada 8. oktobrim. 

Džeimisonu ģimenes pazušana 

Tajā dienā visi trīs ģimenes locekļi pēkšņi aizbrauca no savām mājām un pazuda, bet pēc trīs dienām policija atrada ģimenes pikapu, kas gan radīja vairāk jautājumu nekā atbilžu. Pikaps atradās aptuveni stundas brauciena attālumā no Džeimisonu ģimenes mājām. Ir zināms, ka ģimene nesen bija devusies aplūkot 16 hektārus plašu zemesgabalu, ko plānoja iegādāties un pārcelties tur uz dzīvi, rakstīts izdevumā "All That Is Interesting".

Tomēr priekšmeti, kas atradās pikapā, liecināja, ka ģimene nav plānojusi atstāt automašīnu uz neatgriešanos. Izmeklētāji tajā atrada ģimenes pases, makus, mobilos telefonus, Šerilinas somiņu un ģimenes suni, kas bija novārdzis, tomēr joprojām dzīvs. Automašīnā arī atradās 32 tūkstoši ASV dolāru skaidrā naudā. 

Deilam un Šerilinai tajā laikā bija invaliditāte, tāpēc nav īsti skaidrs, kur viņi varēja tikt pie tādas naudas un ko ar to taisījās darīt. Izmeklētājiem bija aizdomas, ka ģimenes pazušanā iesaistītas narkotikas un nauda, kas atradās automašīnā, nopelnīta, pārdodot tās. 

Tomēr joprojām nebija izskaidrojams, kāpēc viņi līdzi ņēma savu meitu. Nebija iespējams arī pateikt, vai viņi automašīnu atstājuši brīvprātīgi, vai arī bija spiesti to darīt. 

Tika rūpīgi pārmeklēta plaša apkārtējā meža teritorija, tomēr neizdevās atrast ne mazākās Džeimisonu ģimenes pēdas. 

Drūmais atklājums 

Viss bija klusu līdz 2013. gada 16. novembrim, kad vien piecus kilometrus no pikapa atrašanās vietas mednieki nejauši uzdūrās divu pieaugušo un viena bērna skeletam. Tiesu medicīnas ekspertīze atklāja, ka tās patiešām ir Džeimisonu ģimenes atliekas, tomēr sadalīšanās dēļ nebija iespējams noteikt nāves cēloni. Policija atsāka izmeklēšanu. 

Vispirms viņi atrada dīvainu novērošanas kameru videoierakstu no Džeimisonu mājām viņu pazušanas vakarā. Video redzams, kā pāris daudzas reizes dodas no mājām uz pikapu un atpakaļ, it kā kravājot mantas, tomēr īpaši daudz nesamā viņiem nav. Izskatās, ka viņi pārvietojas kā transā, nebilzdami ne pušplēsta vārdiņa. Tiesa, video ir pārāk sliktas kvalitātes, lai to varētu droši pateikt. 

NOVĒROŠANAS KAMERU IERAKSTS:

Visu šo lietu vēl dīvaināku padara tas, ka pirms pazušanas Bobijs Deils bija devies pie mācītāja, apgalvojot, ka viņa māja ir apsēsta, proti, uz tās jumta dzīvojot divi līdz četri spoki. 

Šerilina arī bija iegādājusies Sātana bībeli, tiesa, sākotnēji joka pēc. Tomēr Bobijs Deils mācītājam atzinās, ka ir to izlasījis, liekot domāt, ka viņu pazušanā varētu būt iesaistīta arī maģija. 

Šerilinas māte Konija Kokoteina uzskatīja, ka Džeimisoni bija iesaistīti kādā kultā un mira no citu kulta locekļu rokas. Tomēr viņa nenosauca kulta nosaukumu, kā arī netika atrasti citi pierādījumi, kas atbalstītu šo teoriju. 

Citas teorijas 

Policija apsvēra arī slepkavības-pašnāvības teoriju. Viņi atklāja dusmu pilnas vēstules, kuras Šerilina rakstīja Bobijam. Dažas no tām bija pat 11 lapaspuses garas. Tas radīja teoriju, ka Bobijs Deils ievedis savu ģimeni mežā un nogalinājis sievu, meitu un pats sevi. Tomēr šī teorija nekad netika pierādīta. 

Cita teorija vēsta, ka iesaistīts varētu būt arī Bobija Deila tēvs Bobs Dīns Džeimisons. Bobijs Deils bija ziņojis policijai, ka tēvs draudējis nogalināt viņu un visu viņa ģimeni, tāpēc viņi baidoties par savu dzīvību. Bobijs iesniegumā savu tēvu raksturoja kā ārkārtīgi bīstamu cilvēku, kurš domā, ka ir augstāks par likumu, kā arī cilvēku, kurš ir saistīts ar prostitūciju, bandām un metamfetamīnu. 

Tiesa, Bobs Dīns Džeimisons nomira divus mēnešus pēc tam, kad pazuda Džeimisonu ģimene, un līdz tam bija ar ļoti sliktu veselību. Viņa brālis Džeks Džeimisons apgalvoja, ka viņš, visticamāk, tajā laikā atradās slimnīcā vai sanatorijā. Kā arī, lai gan viņš bija savāds indivīds, tomēr nebija spējīgs uz tādu slepkavību. 

Šai lietai bija vairāki pavedieni, tomēr neviens no tiem neaizveda pie kāda jēdzīga izskaidrojuma. Tie visi šķita vedam katrs savā virzienā. Par spīti teorijām un dažādajiem pavedieniem, policija joprojām šo mistisko lietu nav atrisinājusi. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu