Sestdienas horoskops: nenāktu par ļaunu doties uz baseinu, SPA, izbaudīt masāžu (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 3. oktobrim.

AUNS Tavs uzdevums samazināt apgriezienus, vairāk atslābināt nervu sistēmu, kurai pēdējās dienās bijis daudz ko turēt. Nenāktu par ļaunu doties uz baseinu, SPA, izbaudīt masāžas seansu.

VĒRSIS Dienas pirmajā pusē noskaņojums var būt uzvilkts. Tu jutīsies emocionāli iztukšots pēc nopietnās strādāšanas nedēļas garumā. Šobrīd ieteicams vienkārši nedarīt neko, pamazām atjaunot enerģijas krājumus.

DVĪŅI Piedzīvojumu meklētāja gars neļaus sēdēt mierā, bet gan tiekties pēc asākām, eksotiskākām sajūtām. Labi, ja blakus būtu pāris apdomīgāki paziņas, kuri atturētu tevi no pavisam trakulīgām lietām.

VĒZIS Privātajā dzīvē notiekošo turēsi kā aiz atslēgas. Ja kāds no apkārtējiem sāks uzdot pārāk personiskus jautājumus, ātri vien iekarsīsi, izrādīsi manāmu nepatiku. Galvenais, neaizraujies ar pārmetumiem!

LAUVA Ja jau brīvdiena, tad tavuprāt tā domāta, lai baudītu dzīvi, ballētos. Katrs Lauvas zīmes pārstāvis atradīs sava maka biezumam, noskaņojumam un tuvinieku garastāvoklim atbilstošu izklaidi.

JAUNAVA Ļauj atpūsties sev un ģimenes locekļiem. Neliec tuviniekiem pievērsties apjomīgākiem saimniecības darbiem, ja viņiem īsti uz to nav noskaņojuma. Darbi vienmēr sokas labāk, ja tie tiek darīti labprātīgi.

SVARI Meklēsi sabiedrību, jautrību, radošu noskaņu. Arī otro pusīti noskaņosi uz līdzīgas nots. Jūs droši varat kopīgi doties baudīt kultūras dzīvi vai noorganizēt paši savu unikālu izklaides pasākumu.

SKORPIONS Šķitīs svarīgi pievērst pretējā dzimuma uzmanību, izraisīt simpātijas, apbrīnas pilnus skatienus. Pielūko, lai tava nedaudz provokatīvā uzvedība neliek otrajai pusītei justies greizsirdīgai.

STRĒLNIEKS Ģimenes biznesā iesaistītie Strēlnieki aktīvi rosīsies, kārtos lietišķus jautājumus, risinās sarunas neformālā gaisotnē. Attiecībās ar mīļoto cilvēku būsi atklāts un tieši tādu pašu attieksmi gaidīsi pretī.

MEŽĀZIS Tevi joprojām nodarbinās profesionālie pienākumi. Sevišķi spilgti to izjutīs Mežāži, kuri nesen sākuši darba gaitas. Otrā pusīte nāks klajā ar padomiem, kā labāk atslēgties no ikdienas spriedzes.

ŪDENSVĪRS Gribēsi aizmukt no visa, kas liekas ikdienišķs, visa, kas sagādā uztraukumus, negācijas. Kādam tas nozīmēs izbraucienu pie dabas, citam romantisku divvientulību ar otro pusīti.

ZIVIS Būsi sabiedrisks. Labprāt dosies viesos vai arī uzņemsi ciemiņus pie sevis. Radošās jomas pārstāvji var lielāko dienas daļu nolemt veltīt profesionālajām lietām, jo viņus būs pārņēmusi pēkšņa iedvesma

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu