Svētdienas horoskops: labāk liec lietā sev raksturīgo liberālo attieksmi (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 3. oktobris.

AUNS Noskaņojums mudinās darīt ko praktisku, ko tādu, kam ir paliekoša materiālā vērtība. Tie varētu būt gan mājokļa remonta darbi, gan biznesa pārrunas brīvā, nepiespiestā gaisotnē.

VĒRSIS Mēnesim esot Vērsī, tu vairāk uzmanības veltīsi dzīves baudām, nesteidzīgai, komfortablai atpūtai, mieram, klusumam. Iespējams, nolemsi sevi palutināt ar kādu dārgāku pirkumu.

DVĪŅI Gana esi skrējis apkārt, šaudījies pa malu malām. Šobrīd derētu nedaudz atpūtināt nervus, uzlādēt savas enerģijas baterijas. Pavadi laiku sarunās ar otro pusīti, tā vari nonākt pie patiesi vērtīgām atziņām.

VĒZIS Laiku vislabprātāk pavadīsi mājās, kopā ar tuviniekiem. Liela daļa Vēžu vēlēsies apliecināt savas neapšaubāmās kulināra dotības. Atvasītēm var būt nepieciešams neliels atbalsts mācībās.

LAUVA Tieksies pēc kultūras, izsmalcinātas atpūtas. Šī diena ir kā radīta, lai dotos uz teātra izrādi, mākslas izstādi, radošo vakaru. Attiecībās ar otro pusīti valdīs kaislības, lielu uzmanību veltīsiet erotikai.

JAUNAVA Tev baudu sagādās rosīšanās saimniecībā, ikdienišķu darbu veikšana. Savā ziņā apkārtējiem būsi kā mīkla, jo tieksies pēc tā, no kā citi mūk kā no uguns. Dienas gaitā atrodi laiku savām atvasītēm.

SVARI Garastāvoklis būs ļoti emocionāls, viegli ietekmējams. Šobrīd vēlams uzturēties tuvu, labi zināmu cilvēku sabiedrībā, izvairīties no masu pasākumiem. Pēcpusdienā pārskati nākamās nedēļas darbus.

SKORPIONS Šo savā ziņā varētu dēvēt par galējību dienu. Daļa Skorpionu to vien tik darīs kā ballēsies, tieksies aizmirst dzīves pelēcīgo pusi. Otra daļa ļoti apzinīgi īstenos mājas saimnieciskos darbus.

STRĒLNIEKS Mēģini vienkārši atslēgties no visa, pabūt vienatnē, sakārtot domas, atgūt enerģijas krājumus. Vari palutināt sevi ar kādu gardumu vai glāzi grādīgā. Otrā pusīte alks pēc tavas uzmanības.

MEŽĀZIS Lielāku interesi izrādīsi par pasaulē notiekošo. Varbūt vairāk laika pavadīsi pie datora, pētot sev interesējošo informāciju globālā tīmekļa plašumos. Kāds Mežāzis iesaistīsies aktīvā diskusijā par politiku.

ŪDENSVĪRS Saskarsmē ar mājiniekiem brīžiem izrādīsi diezgan spītīgu, principiālu nostāju, kura ātri vien var novest pie domstarpībām. i, brīvdomātāja garu.

ZIVIS Oma būs draiskulīga, romantiska, nedaudz nebēdnīga. Ja partneris būs uz radniecīga viļņa, kopīgi baudīsies mīlas priekus. Šodien patiesu gandarījumu sagādās arīdzan dažādu veidu radošās aktivitātes.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu