Igaunijā 30 jauni inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Sieviete sabiedriskā transporta pieturvietā, kad Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz ievērot virkni ierobežojumus, lai ierobežotu Covid-19 vīrusa izplatību.
Sieviete sabiedriskā transporta pieturvietā, kad Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija, kas paredz ievērot virkni ierobežojumus, lai ierobežotu Covid-19 vīrusa izplatību. Foto: Zane Bitere/LETA

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta 30 cilvēkiem,  svētdien paziņojis Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 3607.

Igaunijā kopumā veikti 221 363 testi nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Iepriekšējā diennaktī veiktas 1238 analīzes.

Ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19  Igaunijā miruši pavisam 67 cilvēki. Aizvadītajā diennaktī nāves gadījumi nav konstatēti.

Pēc Igaunijas Veselības departamenta datiem, 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju 4.oktobrī Igaunijā ir 51,62. Savukārt saskaņā ar Eiropas Slimību profilakses un kontroles centra datiem šis rādītājs ir 53. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu