Braukt pa naksnīgo Rīgu ar kūpošu cigareti pirkstos

Dziesma pēc dziesmas: "Kasetes" par albumu "Dialogue"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Kasetes" dalībnieki apsprieda visas albuma "Dialogue" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Vaidavas sintpopa apvienības "Kasetes" jaunākajā albumā "Dialogue" iekļautas 10 dziesmas.

Atmosfēriski, nostalģiski un uzticīgi “Kasešu” skanējumam, rakstot šo albumu, mūziķi īpaši iedvesmojušies no dzīves galvaspilsētā. Raksturojot to kā ziemeļniecisku Miami Vice, te dzirdami nakts braucieni vecā Audi pa Rīgu, kad labā roka turas pie stūres, bet kreisā viegli izkārta pa logu un pirkstos kūp cigarete.

Jaunajā albumā ir iekļautas kompozīcijas, kas tapušas, sadarbojoties ar tādiem Latvijas mūziķiem kā MNTHA, Podruga, Anete Stuce (grupa "Rīgas modes"), projekts "22:22" (ansis, Viesturs Melders). 

Albuma ieraksts un apstrāde veikta studijā ''Vaidavas skaņas'' laika posmā no 2016. līdz 2019. gadam. Albumu māsterējis Ģirts Laumanis (Lomix).

Grupa "Kasetes" ir Rūdolfs Zagorskis (sintezatori), Kārlis Zagorskis (elektriskās bungas), Oskars Tupuriņš (ģitāra) un Jānis Liepiņš (bass).

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Juris Lisovs un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu