Lana del Reja krīt fanu nežēlastībā par savu masku, kas ir absolūti nedroša (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/lanadelrey

Amerikāņu dziedātāja Lana del Reja, apmeklējot savas grāmatas prezentācijas un parakstīšanas pasākumu, ieradās maskā, kas nebūt nepasargā no inficēšanās ar Covid-19.

Lana del Reja pasākumu apmeklēja sieta maskā, kas klāta ar spīdumiem. Caur to var redzēt gan dziedātājas degunu, gan muti, kas nozīmē, ka tā nepasargā no vīrusa iespējamas izplatīšanas.

Jūlija izskaņā dziedātāja izdeva savu pirmo dzejas grāmatu "Violet Bent Backwards over the Grass", kuru tikai tagad prezentēja Losandželosā.

Tiesa, fani vairāk pievērsa uzmanību maskai, nevis grāmatai. Daudzi sociālajos tīklos nikni vērsās pie dziedātājas, aicinot viņai valkāt "īstu masku". "Es mīlu Lanu, bet šāda rīcība ir vienkārši bezatbildīga," kāds rakstīja.

Del Rejas māsa Karolīna Granta sociālajos tīklos straumēja pasākumu, apgalvojot, ka dziedātājai ir negatīvs Covid-19 tests un viņa atradās divu metru attālumā no sanākušajiem. 

Sociālajos tīklos nonākušās fotogrāfijas gan liecina ko citu - Lana del Reja uzņēma vairākus selfijus kopā ar faniem.

Ziņots, ka sejas aizsargmaska dod papildu efektu arī tiem, kuri nav inficējušies, tomēr vislielākais efekts maskai ir inficētas personas citu inficēšanas varbūtības mazināšana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu