Latvijas mūziķis stāsta par Minskā notiekošajiem protestiem (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas dziedātājs Alekss Silvērs pieņēmis jaunu izaicinājumu un kļuvis par kanāla TNT raidījuma vadītāju, kur klāstīs par jaunumiem sieviešu modē. Taču prieku nomainīja satraukums, jo raidījums tika filmēts nemieru skartajā Minskā. 

Izdevumam "Privātā Dzīve" Silvērs pastāstīja, ka pirms došanās uz Minsku, kur kopš prezidenta vēlēšanām 9. augustā katru dienu notiek protesti, pieprasot Aleksandra Lukašenko atkāpšanos, viņš zvanījis uz Latvijas vēstniecību Baltkrievijā, lai noskaidrotu, kāda ir situācija galvaspilsētā.

"Man apliecināja – ja nedošos ar plakātiem pa galveno ielu, neviens mani neaiztiks," stāsta Silvērs, piebilstot, ka Minskā viņu visur izvadāja šoferis. 

Tomēr notika arī kāds incidents: "Nofilmējām visus raidījumus, un mums lika divas stundas pasēdēt filmēšanas laukumā, jo ārā bija sācies mītiņš. Varējām doties tikai tad, kad protesti bija pierimuši."

Silvērs atklāj, ka Minksā būs biežs viesis, jo oktobra beigās sāksies raidījuma otrās sezonas filmēšana, kā arī mūziķis Baltkrievijas galvaspilsētā ir atvēris savas vokālās studijas filiāli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you like ? or ??

A post shared by ALEKSS SILVERS (@aleksssilvers) on

Atgādinām, ka dziedātāju Aleksu Silvēru plašāka sabiedrība iepazina laikā, kad viņš darbojās duetā Alekss Silvērs un Liera Šteina. Duetam izjūkot, dziedātājs sāka solokarjeru un izmēģināja spēkus pašmāju šovos "X Faktors" un “Supernova”.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu