Avārija ar nomas auto "nejauši" atmasko dzērājšoferi (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Svētdienas pievakarē kāds vīrietis ar savu BMW apvidus auto pa Rucavas ielu mēroja ceļu Šampētera virzienā. Iespējams, viņš brauca mājās no kāda pasākuma, kur bija lietots alkohols. 

To, ka šoferis bija izdzēris pāris glāzes grādīgas dziras un pieņēma lēmumu vadīt auto, visticamāk, neviens neuzzinātu, ja vien viņa ceļā nepatrāpītos kāds neuzmanīgs jaunietis ar nomātu Fiat.

Krustojumā ar Zalves ielu nomas auto izbrauca apvidniekam priekšā. Jaunietis pie Fiat stūres neievēroja ceļa zīmi STOP, sekoja jaudīgs trieciens pa viņa vadīto auto; BMW izsvieda mazo Fiat no braucamās daļas, un tas ietriecās privātmājas sētā.

Kā stāsta mājas iedzīvotāja, kura avārijas piedzīvo regulāri, troksnis bijis briesmīgs. Īpaši skaļa jau esot drošības gaisa spilvenu uzpūšanās. Pēc viņas teiktā, dzērušais BMW vadītājs sākumā bijis diezgan agresīvs un uzbrucis Fiat vadītājam, tomēr beigās visi nomierinājušies un pat kopā uzsmēķējuši. Sākotnējais braucēju šoks bijis nepārprotams, tomēr fiziskas traumas neviens avārijā nebija guvis.   

To, ka neviens no vadītājiem negadījumā necieta, apstiprināja mediķi, kuri Rucavas ielā piestāja gandrīz vienlaikus ar policistiem. Nomas kompānijas klients – Fiat vadītājs – rupji pārkāpa ceļu satiksmes noteikumus, taču tādā veidā pilnīgi negaidīti atmaskoja iereibušu braucēju.

BMW šoferim notikuma vietā veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, un rezultāts bija 0,8 promiles.

Visticamāk, vīrietis vērtēja savas spējas vadīt auto pēc pašsajūtas, kas izrādījās maldīga. Patlaban policijā saistībā ar notikušo ir sāktas divas administratīvas lietvedības. Viena par avārijas izraisīšanu un otra – par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu