Uz Siguldas šosejas aiztur pamatīgi piedzērušos viesi no Indijas (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Autobraucējiem un citiem satiksmes dalībniekiem nevajadzētu kautrēties ziņot policijai, ja viņu ceļā gadās aizdomīga persona - transportlīdzekļa vadītājs -, kas pie stūres varētu būt sēdies neadekvātā stāvoklī. Ja šādu cilvēku izdosies atturēt no tālākas braukšanas, visi būs ieguvēji. Protams, izņemot pašu neadekvāto vadītāju.

Šāds automašīnas šoferis izrādījās viesis no Indijas, kurš trešdienas, 30.septembra pievakarē brauca pa Vidzemes šoseju jeb autoceļu A2 no Siguldas virzienā uz Rīgu. Vērīgi ļaudis pamanīja viņa aizdomīgo braukšanas manieri un vērsās pie likuma sargiem. 

Pašvaldības policisti nekavējoties devās uz norādīto vietu un ātri vien panāca aprakstam atbilstošu pelēku Mazda automašīnu. Tās vadītājs gan sākotnēji uz zilajām bākugunīm un sirēnām nereaģēja, taču beigu beigās tomēr apstājās, kad policistiem piebiedrojās kāds garāmbraucējs un bloķēja vieglās mašīnas ceļu, ziņo Degpunktā.

"Transportlīdzekļa vadītājs bija Indijas pilsonis. Policijas darbiniekam varēja uzrādīt tikai uzturēšanās atļauju. Sarunas gaitā darbinieki sajuta alkoholam līdzīgu smaku, tādēļ tika pieņemts lēmums uz notikuma vietu izsaukt Ceļu policiju," - tā Reģionālās pašvaldības policijas Inčukalna nodaļas priekšnieks Māris Jurēvičs.

Ceļu policistu pasniegtais alkometrs aizdomas apstiprināja - indietis bija sēdies pie stūres pamatīgā, vairāk nekā 2 promiļu reibumā. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu