Kantri ikona Dollija Pārtone jau gatava Ziemassvētkiem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dollija Pārtone
Dollija Pārtone Foto: publicitātes

Kantri ikona Dollija Pārtone (Dolly Parton) jau gatava Ziemassvētku sezonai. Klajā nācis pirmais singls no viņas Ziemassvētku albuma "A Holly Dolly Christmas".

Kantri zvaigzne spēkus jaunajā singlā "Cuddle Up, Cozy Down Christmas" apvienojusi ar kanādiešu dziedoni Maiklu Bublē. 

Tas būs viņas pirmais Ziemassvētku tēmai veltītais ieraksts, kas tapis pēdējo trīsdesmit gadu laikā.

Albumā iekļautas gan klasiskas Ziemassvētku dziesmas, gan pieci pašas Dollijas Pārtones oriģināldarbi. Viena dziesma tapusi kopā ar Kentu Velsu (Kent Wells). Līdztekus Dollijas balsij albumā ir dzirdamas vēl citas zvaignznes, piemēram, Billijs Rejs Sairuss (Billy Ray Cyrus), Mailija Sairusa (Miley Cyrus), Džimijs Falons (Jimmy Fallon), Vilijs Nelsons (Willie Nelson).

Foto: Dziedātāja Dollija Pārtone.

"Neesmu bijusi tik lielā sajūsmā par kādu no savas karjeras projektiem, kā "Holly Dolly Christmas" albumu," saka Dollija. "Es dziedu kopā ar izciliem māksliniekiem mūsu iecienītākās Ziemassvētku dziesmas, turklāt dažas jaunas, ko esmu pati sacerējusi. Ceru, ka visiem šogad būs skaisti svētki, protams, kopā ar šo albumu."

Atgādinām, ka slavenai dziedātājai šogad apritēja jau 74 gadi, bet viņa vēl šajā pieklājīgajā vecumā plāno atgriezties uz žurnāla "Playboy" vāka. To viņa apstiprināja arī nesen notikušajā intervijā. "Daļa taisnības tajā ir," viņa teikusi.

Dziedātāja rotāja žurnāla vāku 1978. gadā, kad viņai bija 32 gadi, bet tagad mūziķes plānos ir atgriezties uz "Playboy" vāka par godu savai 75. dzimšanas dienai. Jubileju Pārtone svinēs nākamā gada 19. janvārī.

Audio: Dolly Parton, Michael Bublé "Cuddle Up, Cozy Down Christmas". 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu