Ralfs Eilands un "Liepaja Music Orchestra" laiž klajā jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands un "Liepaja Music Orchestra"
Ralfs Eilands un "Liepaja Music Orchestra" Foto: publicitātes

Šā gada vasarā, daļēji savu laiku pavadot vēju pilsētā Liepājā, mūziķis Ralfs Eilands ciešā sadarbībā ar "Liepaja Music Orchestra" un tā māksliniecisko vadītāju Jāni Ivuškānu radījuši jaunu dziesmu "Soulfulman", kura šobrīd tiek piedāvāta klausītājiem līdz ar dziesmas videoklipu.

Dziesmas vārdi ir mūziķa Ralfa Eilanda autordarbs, taču muzikālais materiāls veidots, sadarbojoties ar komponistu un producentu Reini Briģi, kā arī "Liepaja Music Orchestra" vadītāju Jāni Ivuškānu, kurš dziesmai veidojis īpašu aranžiju orķestra sastāvam. Videoklipa filmēšana norisinājusies Liepājas māksliniecisko vaibstu atspoguļojošajā "Fontaine Hotel" video mākslinieka Induļa Pelnēna vadībā.

Noskaties video.

Skaņas ieraksta režija uzticēta Dainim Meļņikam. Taču pašu projektu realizēt izdevies, pateicoties Liepājas Kultūras pārvaldes izpratnei par pandēmijas ietekmi uz kultūras darbības ierobežotajām iespējām un tās sniegto finansiālo atbalstu.

Dziesmā un videoklipā ietvertā ideja pauž domu par dažādajām iespējām, kuru priekšā ik dienas atrodamies, un vienīgais veids, kā šīs iespējas ielaist savā dzīvē, ir vienkārši atvērt durvis uz tām. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu