Daugavpilī attālinātās mācības noris vairākās klasēs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Pašlaik Daugavpilī Covid-19 izplatības dēļ attālināti mācās 3.-12.klases Daugavpils 12.vidusskolā, kā arī 16 klases citās izglītības iestādēs, informē pilsētas Izglītības pārvaldē.

Saistībā ar saslimstības pieaugumu mainās situācija arī izglītības iestādēs. Skolās ir klases, kurās mācību process tiek nodrošināts pilnībā attālināti. Tādas ir septiņas skolas, kurās 16 klasēs nodarbības notiek attālināti. Pārējās šo skolu klasēs, izvērtējot pedagogu nodrošinājumu un iespējas, mācības notiek klātienē vai daļēji attālināti.

Vienā Daugavpils vidusskolā mācības klātienē turpina tikai 1.-2.klases, bet 3.-12.klasēs mācību process tiek īstenots pilnībā attālināti. Aģentūrai LETA zināms, ka tā ir pilsētas 12.vidusskola, kur attālināts mācību process tiek nodrošināts no trešdienas.

Paredzēts, ka šādā režīmā minētās izglītības strādās līdz nākamās nedēļas vidum vai brīvlaikam.

Jau ziņots, ka pēdējās dienās Daugavpilī ir reģistrēts viens no lielākajiem Covid-19 gadījumu skaita pieaugumiem, un līdz trešdienai zināms, ka ar Covid-19 ir saslimuši 183 daugavpilieši.

Covid-19 izplatības dēļ Daugavpilī un arī Kuldīgā līdz oktobra vidum ieviesti ierobežojumi, tostarp pasākumos iekštelpās vienlaikus drīkst uzturēties ne vairāk kā 500 cilvēku, bet sabiedriskās ēdināšanas vietās pie viena galdiņa nedrīkst atrasties vairāk par astoņiem apmeklētājiem, ārkārtas sēdē lēma Ministru kabinets.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu