Luksusa automašīnu ražotājs Aston Martin plāno būvēt modernus savrupnamus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Aston Martin

Luksusa klases automašīnu ražotājs Aston Martin sadarbībā ar amerikāņu arhitektu biroju “S3 Architecture” jau drīzumā sāks savrupnama prototipa būvniecību Hadsonas reģionā, Ņujorkā.

Džeimsa Bonda cienīgās villas celtniecība tiks sākta 2021. gada sākumā, un tā atradīsies Hadsonas ielejā, meža ielokā, vien divu stundu braucienā no Manhetenas. Šis būs pirmais nekustamais īpašums, kuru radīs Aston Martin. Pirms tam dārgo automašīnu ražotājs piedāvāja saviem klientiem izbūvēt sevišķi ekscentriskas automašīnu garāžas vai pagrabus.

Foto: Aston Martin

Aston Martin savrupnams atradīsies uz 22 hektārus plaša zemesgabala, kuru pārsvarā klāj mežs – modernais nams būs noslēpts no svešām acīm, kā arī ļaus saimniekiem izjust netraucētu dabas tuvību, tā vēsta arhitektūras portāls “Dezeen”. No šosejas līdz pašām modernās villas durvīm vīsies 609 metrus garš piebraucamais ceļš.

Aston Martin viesu mājas
Aston Martin viesu mājas Foto: Aston Martin

Automašīnu ražotāja villas fasādi klās speciāli nomelnināti ciedrkoka paneļi. Tumšajai fasādei būs pieskaņots melns, robains, asimetriski izvietots metāla jumts, kas saplūdīs ar apkārtnē esošajiem tumšajiem akmeņiem un klinšu atsegumiem.

Foto: Aston Martin

Kopumā mājā būs četras guļamistabas un trīs atsevišķas viesu mājas, taču tas nav viss – ēkā atradīsies arī vīna pagrabs, ietilpīgs āra peldbaseins un sauna, kā arī pagrabstāva galerijas tipa garāža trim automašīnām. Automašīnu garāžas no ēkas iekšpuses būs klātas ar stikla sienām, lai ļautu saviem īpašniekiem aiziet aplūkot un papriecāties par saviem spēkratiem, neizejot no mājas.

Foto: Aston Martin

Lai ēkai piešķirtu vēl izteiktāku Aston Martin zīmola piegaršu, viss mājas interjers ir ieturēts eleganti tumšos toņos. Katras istabas grīdas klās tumšs šokolādes krāsas parkets un tumšas koka mēbeles, bet tumšo dizainu kompensēs lielie logi. Savukārt vannasistabās un virtuvē neiztiks bez melna marmora virsmām.

Foto: Aston Martin

Aston Martin elegantā savrupmāja būs nopērkama par 7,7 miljoniem ASV dolāru.

Foto: Aston Martin
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu