Bauskā par dzintara kreļļu un atslēgu piekariņu zādzību no veikala aiztur vīrieti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Dzintara krelles.
Dzintara krelles. Foto: Evija Trifanova/LETA

Šonedēļ Bauskā par 95 dzintara kreļļu un 20 atslēgu piekariņu zādzību, kas kādā veikalā pastrādāta septembra beigās, aizturēts vīrietis, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Viņa skaidroja, ka policija vēlā otrdienas, 29.septembra, vakarā, saņēma informāciju, ka, uzlaužot ārdurvis, ir iekļūts daiļamatniecības veikalā, no kura nozagtas 95 dzintara krelles un 20 dzintara atslēgu piekariņi par kopējo vērtību 1256 eiro. Policijā par notikušo tika sākts kriminālprocess.

Veicot kriminālprocesuālās darbības, likumsargi pēc nedēļas, 6.oktobrī, aizdomās par dzintara izstrādājumu zādzību no veikala Bauskā aizturēja 1982.gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš jau ir bijis vairākkārt tiesāts par mantiska rakstura noziegumiem. Šodien vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Atbilstoši Krimināllikuma 175.panta trešajai daļai par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu