Asfaltēšanas laikā slēgs Čaka un Marijas ielas posmu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Šodien ielas seguma asfaltēšanas darbu dēļ satiksmei būs slēgts Čaka un Marijas ielas posms no Stabu līdz Merķeļa ielai, informēja pilsētas domē.

Ielas asfaltēšanas darbi tiks pabeigti svētdien līdz plkst.5.30, kad sāks kursēt pirmie sabiedriskā transporta līdzekļi un iela tiks atvērta visiem.

Šodien dienas laikā tiks veikti sagatavošanas darbi asfaltēšanai posmā no Blaumaņa ielas līdz Merķeļa ielai, bet vakarpusē minētajā posmā sāksies asfaltēšanas darbi. Tie noslēgsies svētdienas rītā, kad iela tiks atvērta satiksmei.

Asfaltēšanas darbu laikā aptuveni uz stundu tiks slēgti šķērsojamo ielu krustojumi, bet katrā šķērsojamajā ielā tiks nodrošināti satiksmes regulētāji, kas novirzīs plūsmu uz apbraucamajām ielām. Asfaltēšanas darbu laikā Alfrēda Kalniņa un Pērses ielas tiks pārveidotas par divvirzienu kustības ielām, bet Stabu ielai ierobežojumi nav paredzēti.

Gadījumā, ja sliktu laikapstākļu dēļ asfaltēšanas darbus nebūs iespējams veikt, asfaltēšana notiks svētdien no plkst.22 līdz pirmdienas plkst.3. Šajā gadījumā Marijas ielas un Čaka ielas posms līdz Stabu ielas krustojumam satiksmei tiks atvērts satiksmei līdz plkst.5.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu