Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash.com/Alexandra Gorn

Uzzini, ko sola zvaigznes no 12.–18. oktobrim.

AUNS Nedēļas sākumā būsi patiesi aktīvs, enerģisks, skaidri zināsi, ko vēlies sasniegt un kas tam ir nepieciešams. Nebūs nekāds brīnums, ja kādam Auna zīmes pārstāvim radīsies iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Nedēļas otrajā pusē darba pienākumi var izrādīties izaicinošāki, nekā domāji, taču tu tā vai citādi tiksi galā ar tiem! Ģimenes dzīvē šonedēļ solās valdīt nepiespiesta, harmoniska gaisotne.

VĒRSIS Panākumos lielu lomu spēlēs draudzīgas, harmoniskas attiecības ar līdzcilvēkiem. Ja tev izdosies rast kopīgu valodu ar apkārtējiem, droši vari cerēt ne tikai uz labiem rezultātiem profesionālās lietās, bet arīdzan saskanīgu mīlas dzīvi. Nebūtu slikti, ja tu prastu uzturēt atvērtāku nostāju pret pārmaiņām. Jaunas vēsmas šonedēļ var skart gan darbu, gan privāto dzīvi. Nedēļas nogalē ieteicams atpūsties ģimenes lokā.

DVĪŅI Sākotnēji tev būs nepieciešams ārējs stimuls, nopietnāka motivācija, lai ķertos klāt darba jautājumiem ar ierasto enerģiskumu un entuziasmu. Kad būsi atradis sevī vajadzīgos spēkus, tā ātri vien uzņemsi apgriezienus, apliecināsi patiesās darbaspējas. Līdzgaitnieku vidū izcelsies ar savām zināšanām, apķērīgumu un plašo kontaktu loku. Romantiskajā plānā būsi gatavs jauniem iekarojumiem.

VĒZIS Nebūs jāgarlaikojas ne mirkli. Kādam Vēzim dzīve var sagriezties kājām gaisā, turklāt tas notiks vienā acumirklī. Pārmaiņas gan, par laimi, būs labvēlīgas, tikai tas būs jāprot saskatīt, apzināties. Brīžiem no tevis tiks prasīta izlēmīga rīcība, līdera dotības, prasme uzņemties iniciatīvu. Mājas lietās tu lieliski pratīsi panākt savu, ātri iegūsi mājinieku atbalstu nosprausto ieceru īstenošanai. Iespējams, kādam no tuviniekiem spēsi sniegt vērtīgus psiholoģiskos padomus.

LAUVA Esi apzinīgāks pedantiskās lietās, kuras skar uzņēmuma dokumentāciju, birokrātiskās nianses. Centies būt nedaudz paškritiskāks pret savu veikumu darba jomā, pārliecinies, ka tas atbilst nospraustajiem standartiem. Šonedēļ var rasties lieliskas iespējas paplašināt savu redzesloku, iegūt vērtīgas profesionālās zināšanas. Attiecībās ar mīļoto vari piedzīvot gan izteikti kaislīgus, erotiskus mirkļus, gan nelielu greizsirdību, emocionālo saspīlējumu.

JAUNAVA Būsi noskaņots sasniegt jaunas virsotnes, apliecināt savas patiesās spējas, profesionalitāti. Tevis ieguldītais darbs noteikti nepaliks priekšniecības nepamanīts. Lai nepārslogotu nervu sistēmu, mēģini vienmērīgāk sadalīt veicamos pienākumus visas darba nedēļas gaitā. Patīkamu atslodzi no ikdienas nebūšanām radīs mīļotā cilvēka klātbūtne, laiks, kas pavadīts ar viņu divvientulībā. Nedēļas nogale piemērota garīgām aktivitātēm, piemēram, jogai, meditācijai, savas zemapziņas izzināšanai.

SVARI Daudz kas būs atkarīgs no panākumiem darba frontē, it sevišķi finansiālajā plānā. Tev par katru cenu gribēsies uzlabot ienākumus. Taču zvaigznes ar jaunu pienākumu uzņemšanos vai labāk atalgota darba

meklējumiem iesaka nesteigties! Šobrīd vēlams saglabāt esošās pozīcijas, kardinālos lēmumus atliekot citai nedēļai! Labāk velti nedaudz vairāk uzmanības ģimenes dzīvei, mīļotajam cilvēkam.

SKORPIONS Nedēļas sākums nesīs sakāpinātas emocijas, plašu sajūtu gammu. Nebrīnies, ja vienu brīdi jūties kā septītajās debesīs, taču nedaudz vēlāk pamani piezogamies grūtsirdību. Tavs uzdevums būs atrast iekšējo līdzsvaru un saglabāt to visas nedēļas garumā. Kopumā vairāk sevi pierādīs Skorpioni, kuri saistīti ar lietišķo jomu, finanšu un apdrošināšanas sektoru, kā arī jurisprudenci. Mīlas frontē silti ieteicams atturēties no uzstājības. Savu tu panāksi ar smaidu, koķetērijas palīdzību.

STRĒLNIEKS Tevi dīdīs nemiera gariņš. Uz vietas nosēdēt būs grūti. Labi, ja darbs dos iespējas pārvietoties, veikt daudzveidīgus pienākumus, tikties ar jauniem klientiem, meklēt biznesa kontaktus ārpus valsts robežām. Alkas sasniegt jaunas profesionālās virsotnes būs vieglāk īstenot, ja pēc iespējas precīzāk apzināsies savu galamērķi, neļausi pārlieku lielu vaļu mirkļa iegribām. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku pratīsi uzturēt dzīvespriecīgu, bezrūpīgu noskaņu.

MEŽĀZIS Būsi praktisks, piezemēts un strādīgs. Šī nedēļa gluži kā radīta, lai tiktu galā ar visiem saimnieciski organizatoriskajiem pienākumiem. Ja situācija to prasīs, bez liekām pārdomām spēsi uzņemties kolektīva līdera lomu, pārņemt vadības grožus kādā jau sāktā projektā. Būtiski neuzkraut sev pārāk lielu pienākumu slogu, jo tas ātri vien ietekmēs pašsajūtu. No darba brīvajā laikā centies atslēgties no visa un izbaudīt otrās pusītes, atvasīšu klātbūtni, mājas atmosfēru.

ŪDENSVĪRS Būsi ideju pilns. Zināmas grūtības var sagādāt izvēle, kuru no savām iecerēm īstenot, kura no tām būs visauglīgākā. Ir vērts ieklausīties ne tikai savā intuīcijā, bet arī uzticamāko kolēģu, biznesa partneru sacītajā. Der apzināties, ka nedēļa piemērota arī privātām lietām, jaunu attiecību sākšanai, esošās kopdzīves uzlabošanai. Tevis un laulātā starpā valdīs atklātība un abpusēja vēlme padarīt mīlas dzīvi krāšņāku, spilgtākām emocijām piesātinātāku.

ZIVIS Nedēļas sākumā vairāk sekmēsies darbs vienatnē. Saskarsme ar apkārtējiem var būt apgrūtināta. Vari droši pievērsties analītiska, pētnieciska rakstura pienākumiem. Nedēļas otrajā pusē uzlabosies komunikācijas spējas. Tu pratīsi atrast kopīgu valodu ar dažāda gadu gājuma, dažādu uzskatu piekritējiem. Ja nepieciešams, vari pievērsties jaunu biznesa partneru piesaistei. Nedēļas nogalē būsi radoši apgarots, meklēsi veidus, kā izpaust savus mākslinieciskos talantus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu