Mārtiņš Kanters: tu nesagaidīsi, kad būsi gatavs bērnam. Tam jāļaujas, citādi nenoķersi kaifu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Pēc laulībām dziedātājs Mārtiņš Ruskis ar savu sievu Žaneti kļuvuši par Kanteru ģimeni un šobrīd arī audzina dēliņu Sebastianu. Laulībā pagājuši trīs gadi. Kā ir veicies un kā ir būt vecākiem - par to stāsta Kanteru ģimene.

Žanete Kantere raidījumā "Māmiņu klubs" norāda, ka trīs gadus ilgajā laulībā iemācījušies viens otram labāk pieslīpēties un piezemēt savu ego, kam piebalso Mārtiņš, sakot, ka tiem, kuri apgalvo, ka pēc laulībām nekas nemainās, nav taisnība.

“Tu esi izvēlējies, un tev ir jāmēģina. Tās vairs nav drauga un draudzenes attiecības, kurās vari kādā dienā paņemt savu čemodāniņu un aiziet. Ir jāmeklē kompromisi,” teic Mārtiņš, sakot, ka tagad kompromisu meklēšana abiem ar Žaneti jau vedas aizvien labāk un labāk.

Pats Mārtiņš audzis bez tēva, tāpēc atzīst, ka nezina, kā ir tad, ja ir tētis. Pats viņš dēla audzināšanā vadās pēc sajūtām, cenšoties dēlu izaudzināt kā savu draugu.

“Es negribu, lai viņš mani uztver kā nenormāli bargu tēti, kuram nevar piezvanīt un pateikt, ka ir ziepes. Es gribu, lai viņš izaugot var man piezvanīt un parunāties kā ar savējo čomu,” par tēva un dēla attiecībām stāsta Mārtiņš,

piebilstot, ka mēģina veidot attiecības tā, lai Sebastians ar viņu kopā justos labi, droši un vēlētos būt kopā ar savu tēti.

Viņš arī novērojis, ka cilvēki mēdz teikt, ka nejūtas gatavi bērnam, tāpēc gaidīs, kad būs gatavi. "Tu nevari tam būt gatavs! Galvenais ir ļauties, nevis vadīties strikti pēc grāmatām, jo tad nenoķer no procesa kaifu!" uzsver Mārtiņš.

Raidījumu "Māmiņu klubs" skaties katru svētdienas rītu 09:20  STV Pirmā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu