Repa apvienībai "Kreisais krasts" jauns albums un videoklips

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Space Jam"
"Space Jam" Foto: kadrs no video

Latvijas hiphopa apvienība "Kreisais krasts" 17. septembrī Andrejostas kvartālā prezentēja savu jauno neplānoto albumu "Krasta FM", kas tapis pandēmijas laikā.

Albums pieejams visās mūzikas straumēšanas platformās.

"Albums radīts galvenokārt trijos pandēmijas mēnešos. Lai gan pagājis tikai gads no iepriekšējā albuma, var just katra dalībnieka izaugsmi. Šis albums ir nedaudz piezemētāks un ar vairāk nobriedušāku skatījumu uz dzīvi un vērtībām," tā jauno ierakstu komentē reperis Punkts uz I (Ingus Šusts).

Noklausies jauno albumu.

Albuma dziesmai "Space Jam" tapis grandiozs video, iedvesmojoties no pasaulslavenā basketbolista Maikla Džordana filmas.

Video: Kreisais krasts "Space Jam":

Albums ierakstīts KK Studijā, mix/master, un izpildproducents ir Ingus Šusts, albuma vāku darinājis Kristaps Dokāns un Dženeta Miljone.

Albumā piedalās: Punkts uz I, ansis, MAD, Ivans Baigais, JeeKaa, Dairis, EikshO, Lauris, Pēteris Upelnieks, Magnuss Eriņš, Deniss, Silins Beats, Kaizers, E.V., Cepums, marcways, Pionieris, trakamelodija, Adriana Miglāne, Ritvars, R2rs, Elfs, Beatowski, Reiks, KZR Beats, Jānis Krūmiņš, Dairis, Kārlis Indrišonoks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu