Nurmagomedovs: Es to nedarītu pat par pieciem miljardiem (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne, "Ultimate Fighting Championship" (UFC) pasaules čempions Habibs Nurmagomedovs no Krievijas ne par kādu naudu necīnīsies pret Konoru Makgregoru no Īrijas, kā arī neiesaistīties nekādos pasākumos, kur piedalās viņa pretinieks.

2021. gadā plānots televīzijas realitātes šovs "The Ultimate Fighter", kurā par treneriem pretējās frontēs esot aicinātas UFC zvaigznes Nurmagomedovs un Makgregors.

UFC pasaules čempions svara kategorijā no 66 līdz 70 kilogramiem intervijā ESPN norādīja, ka viņš negrasās piedalīties šajā šovā, kas Makgregoram palīdzētu gūt vēl lielāku popularitāti. 

"Šis šovs kopā ar viņu dotu viņam lielu uzmanību. Es to nevēlos viņam dot. Es to nedarītu pat par pieciem miljardiem dolāru," sacīja Nurmagomedovs.

"Es to nedarītu pat tad, ja man atdotu UFC. Es to nekad nedarītu. Tā viņam būtu laba uzmanība. Tas ir pabeigts. Viss tika pabeigts 2018. gada 6. oktobrī." 

Nurmagomedovs pirms diviem gadiem oktobrī uzveica Makgregoru un turpināja savu iespaidīgo uzvaru sēriju. Nu viņam ir 28 panākumi un neviena zaudējuma.

"Es viņu piebeidzu. Es pieliku punktu visam, kas saistīts ar viņu," piebilda Krievijas cīkstonis.

Nurmagomedovs pasaules čempiona titulu centīsies aizstāvēt 24. oktobrī Abū Dabī pret amerikāni Džastinu Geiči (22 uzvaras, 2 zaudējumi).

Makgregors (22 uzvaras, 4 zaudējumi) pēc zaudējuma Nurmagomedovam ir aizvadījis vienu cīņu, janvārī pārspējot amerikāni Donaldu Seroni (36 uzvaras, 15 zaudējumi, 1 neizšķirts).

Mēļo, ka nākamo cīņu Makgregors varētu aizvadīt pret Dastinu Porjē no ASV (26 uzvaras, 6 zaudējumi).

Skandalozais īru cīkstonis esot apņēmies kāpt arī boksa ringā, lai aizvadītu dueli ar slaveno Meniju Pakjao no Filipīnām (62 uzvaras, 7 zaudējumi).

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu