Trešdienas horoskops: 14. oktobris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 14. oktobrim. 

AUNS Tevi nekas neapturēs ieceru īstenošanā. Ja arī saskarsies ar saimnieciskiem vai birokrātiskiem šķēršļiem, tie tikai stiprinās vēlmi gūt panākumus un pierādīt sev, uz ko patiesībā esi spējīgs!

VĒRSIS Mēness dienas pirmajā pusē pārsoļos uz Mežāža zīmi, kura tavu strādīgumu, apzinīgumu un uzcītību padarīs vēl izteiktāku, apkārtējiem pamanāmāku. Būs iespēja paveikt lielus darbus!

DVĪŅI Ir pienācis brīdis savest kārtībā darba lietas, nepieciešamības gadījumā doties uz valsts iestādēm, tikt galā ar grāmatvedības niansēm. Attiecības ar otro pusīti var izrādīties nedaudz vēsākas kā ierasts.

VĒZIS Daudz kas būs atkarīgs no tā, vai pratīsi būt gana elastīgs situācijās, kuras prasīs kompromisus, pielāgošanās spējas. Mēģini rūpīgāk ieklausīties sev tuvu cilvēku padomos, atturēties no ietiepības.

LAUVA Noskaņojums būs nedaudz nomākts. Galvenokārt tas tā varētu būt tamdēļ, ka tev nāksies tikt galā ar ikdienišķiem, pelēcīgiem, monotoniem pienākumiem. Pēc darba ieteicams ļauties savam vaļaspriekam.

JAUNAVA Darbā jutīsies kā zivs ūdenī. Lietišķā, piezemētā nostāja ļaus viegli risināt biznesa jautājumus, tikt galā ar saimnieciskajiem pienākumiem. Taču mājas dzīvei šodien laika var vienkārši neatlikt.

SVARI Nebūs pārsteigums, ja atkal apliecināsi sevi kā sabiedrības dvēsele. Tu prasmīgi iejutīsies sarunu biedra ādā, spēsi saprasties ar diametrāli pretēju uzskatu piekritējiem. Veiksmīgs brīdis juristiem.

SKORPIONS Astroloģiskais dienas fons var padarīt Skorpionus pavisam nopietnus un ierāvušos sevī. Piemērotāks brīdis darbam vienatnē, jo kolektīvs, it sevišķi lielāka cilvēku burzma, ātri uzvilks tevi.

STRĒLNIEKS Turpini iesāktās lietas, taču ar jaunu projektu sākšanu būtu labāk nedaudz nogaidīt. Vēlams būt piesardzīgākam, kritiskākam, izskatot mazpazīstamu biznesa partneru piedāvājumus.

MEŽĀZIS Mēness tavā zīmē ļaus vieglāk risināt lietišķos jautājumus, saprasties ar kolēģiem, sadarbības partneriem, priekšniecību. Ja gaidi brīdi, kad veikt pārrunas ar bosu, tad zini - šis ir tavs laiks!

ŪDENSVĪRS Šobrīd svarīgi būs nesteigties, ievērot papildu piesardzību un sistemātiskumu. Attiecībās ar kolēģiem centies pēc iespējas skrupulozāk izskaidrot savu viedokli, neatstāt vietu nejaušībām.

ZIVIS Iesakām būt piesardzīgam darbā, saskarē ar elektroniku, saziņas līdzekļiem. Retrogrādais Merkurs var radīt problēmas ar internetu, telefonsakariem, autotehniku. Arī komunikācijā iespējami pārpratumi, nesaprašanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu