Pie Siguldas aptur autovadītāju, kurš pat joslā nevar noturēties (14)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirmdienas, 12.oktobra pēcpusdienā ap plkst.16 vairākas bīstamas situācijas radīja un satraukuma pilnus mirkļus uz Vidzemes šosejas pie Siguldas daudziem autobraucējiem sagādāja kāds Volkswagen Passat vadītājs. 

Tīmeklī patlaban ceļo video, kurā redzams stipri aizdomīgs pelēks Volkswagen Passat, kas virzās Siguldas virzienā no Līgatnes puses. Tā kā automašīnas vadītājam noturēšanās savā joslā sagādāja ļoti lielas grūtības un viņš vairākkārt iebrauca pretējā joslā, radot bīstamas situācijas, aiz viņa braucošajiem radās pamatotas aizdomas, ka vadītājs varētu būt alkohola reibumā; tādēļ viņi sazinājās ar Valsts policiju.

Apvienojot spēkus Siguldas pašvaldības policistiem un Valsts policijas darbiniekiem, aizdomīgo auto jau Siguldas teritorijā izdevās piespiest apstāties ceļa malā. Pirms tam gan Volkswagen Passat jau bija paspējis gandrīz izraisīt frontālu sadursmi ar vairākām smagajām mašīnām un beigās arī tikai nedaudz pietrūka, lai ietriektos Valsts policijas automašīnā.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viss liecināja, ka autovadītājs pie stūres varētu būt sēdies alkohola reibumā, tomēr Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe TVNET pastāstīja, ka automašīnas vadītājam notikuma vietā tika veikta alkohola pārbaude izelpā, bet reibums netika konstatēts.

Pēc Kaļķes teiktā, par notikušo ir sākti trīs administratīvie procesi – par tālruņa vai viedierīces lietošanu, ja transportlīdzeklis atrodas kustībā, par ceļa apzīmējuma “Nepārtraukta līnija”  šķērsošanu un par nepamatotu iebraukšanu pretējā virziena joslā vai nepamatotu nobraukšanu no brauktuves, tādējādi apdraudot satiksmes drošību.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valsts policija izsaka pateicību iedzīvotājam, kurš nepalika vienaldzīgs un ziņoja par autovadītāju, kurš ar savām darbībām apdraudēja citus satiksmes dalībniekus.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu