Kamēr esmu, tikmēr jādzied

Dziesma pēc dziesmas: Oskars Deigelis par albumu "Kamēr esmu"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz dziedātājs Oskars Deigelis apsprieda visas albuma "Kamēr esmu" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Albumā "Kamēr esmu" iekļautas 10 kompozīcijas.

"Albumā dzirdamās dziesmas rakstītas dažādos laika posmos. To skanējums, tematika un aranžējumi laika gaitā mainījušies vairākkārt. Ir dziesmas, kas sākotnēji rakstītas pat pirms desmit gadiem. Vēl dažas pirms pieciem, bet vēl citas pērn. Kā vēsta teiciens, visam noteikti ir savs laiks, un tas kārtējo reizi ir pierādījies arī šā albuma tapšanas procesā," savas pārdomas pauž Deigelis.

Muzikāli albums ieturēts mūsdienīgā popmūzikas skanējumā, ar iezīmēm no R’n’B un deju mūzikas, taču netrūkst arī atkāpes no kopējās koncepcijas un pārsteiguma momentu. Tekstuāli albums sevī lielākoties ietver dziesmas par attiecībām, vientulību, filozofisku apceri par dzīvi un pat depresiju.

Deigelis albuma izveidē pārsvarā sadarbojies ar producentiem,  kuri jau iepriekš devuši savu artavu mūziķa daiļradē, tostarp Rassell, Kasparu Maku, Uģi Jēkabsonu un DJ Dween, taču pie “Savāda diena” Deigelis pirmoreiz sadarbojies ar producentu apvienību “White Wide Production”, kurā darbojas mūziķi Jānis Narbuts un Gints Purgailis.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Gints Bāliņš un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu