"Rīgas satiksme": Sabiedriskajā transportā 95% pasažieru lieto mutes un deguna aizsegus (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Unsplash

Sabiedriskajā transportā 15.oktobrī 95% pasažieru lietoja mutes un deguna aizsegus, liecina uzņēmuma "Rīgas satiksme" kontrolieru novērojumi.

Kā informēja uzņēmuma Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane, laika posmā no 7.oktobra līdz 15.oktobrim "Rīgas satiksmes" kontrolieri veikuši 5278 sabiedriskā transporta līdzekļu pārbaudes, no tām daļa kopā ar Rīgas pašvaldības policiju.

Pārbaužu laikā biļešu kontrolieri gan pārbauda mutes un aizsegu lietošanu, gan kontrolē vai pasažieri iegādājušies un reģistrējuši braucienu.

Kā liecina "Rīgas satiksmes" kontrolieru veiktās piezīmes, laika periodā no 7.oktobra līdz 15.oktobrim mutes un deguna aizsegus sabiedriskajā transportā lieto vidēji 90% pasažieru:

"Rīgas satiksme" atgādina, ka saskaņā ar valdības lēmumu no 7.oktobra tramvajos, trolejbusos un autobusos jālieto mutes un deguna aizsegs, tādejādi pēc iespējas mazinot "Covid-19" izplatības riskus. Gadījumā, ja pasažieriem mutes un deguna aizsegs nebūs, kontrolieri to palūgs uzlikt. Tāpat par mutes un deguna aizsegu nelietošanu pasažieri var palūgt izkāpt no sabiedriskā transporta.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu