Sašķendējušās slavenās Kardašjanu klana māsiņas (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Keeping Up With the Kardashians" zvaigznes, Kardašjanu klana māsas Kendala un Kailija sagājušas ragos - vienā no sērijām redzams, kā abas uzbrūk viena otrai. 

Ģimenes ceļojuma laikā uz Pālmspringsu, Kalifornijas štatā, Kendala Dženere bija sašutusi, jo viņas jaunākā māsiņa Kailija Dženere sākotnēji plānoja uz to neierasties. "Būtu jauki, ja Kailija ierastos. Viņa ļoti bieži neierodas uz ģimenes izbraukumiem, kas ir skumji," atklāja Kendala.

Izrādās, ka jaunākā māsa tobrīd svinējusi savas labākās draudzenes dzimšanas dienu Losandželosā. Kad Kailija tomēr ieradusies, satikšanās priekus aizēnojis konflikts - Kendala noskaitās, jo māsa bija uzvilkusi apģērbu, ko plānoja vilkt pati Kendala.

Saspīlējuma gaisotnē ģimene devās izbaudīt nakts dzīvi pilsētā, taču Kendala nolēma atpūsties mašīnā. Drīz vien pēc tam Kailija iztraucēja viņas miegu, izceļoties pamatīgam strīdam. Kendala vēlējās doties uz savām mājām, taču Kailija nevēlējās braukt cauri visai pilsētai un viņu uz turieni vest.

Šī iemesla dēļ jaunākās māsas pamatīgi sakāvās, viena otrai sitot, līdz Kailija ar augstpapēžu kurpi uzbruka māsas rīklei.

"Esmu sarūgtināta, ka mana miesīgā māsa, mana asinsradiniece šādi spēja reaģēt!" sašutusi norādīja Kendala.

Atgādinām, ka šovs “Keeping Up With the Kardashians” tuvojas noslēgumam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu