Sestdienas horoskops: vakars piederēs tev un otrajai pusītei

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 17. oktobrim. 

AUNS No vienas puses šī diena būs ļoti emocionāla, taču savas sajūtas gribēsies vairāk paturēt pie sevis. Romantiski noskaņotie Auni ļoti labprāt veltīs laiku mīlas kaislībām, erotiskajām rotaļām.

VĒRSIS Mēness Skorpionā liks pārdomāt dzīvi, aizdomāties par filozofiskām niansēm, meklēt atbildes uz mūžseniem jautājumiem. Atturies no pārlieku izteikta principiālisma attiecībās ar mīļoto.

DVĪŅI Nelāgā oma var apgrūtināt attiecības ar mājiniekiem. Lai uzlabotu garastāvokli, doties pastaigā, izmanto pirts procedūras, apmeklē sporta zāli, baseinu. Būtu pareizi atturēties no grādīgajiem dzērieniem.

VĒZIS Nebūsi izsmēlis savus enerģijas krājumus. Tie būs pietiekami, lai pavadītu brīvdienu aktīvās noskaņās. Labi sapratīsies ar atvasītēm, kopīgi baudīsiet dzīvi, viens otra kompāniju. Vakaru velti laulātajam.

LAUVA Negaidīta ciemiņu ierašanās var kardināli mainīt šīsdienas plānus. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi dzīvespriecīgs un humora pilns. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem var pavīdēt jaunas iepazīšanās iespējas.

JAUNAVA Būtu labi, ja tu neļautu spriedzei no darba jomas iesprukt privātajā dzīvē. Meklē aizvien jaunus veidus, kā tikt vaļā no uzkrātajām negācijām. Kas zina, kādam var noderēt joga, meditācija.

SVARI Labprāt dalīsies ar nedēļas laikā piedzīvoto ar draugiem, domubiedriem. Visticamāk, izvēlēsies sarīkot nelielu ballīti pie sevis, lai tīkamā atmosfērā pārrunātu būtiskās aktualitātes.

SKORPIONS Tu jutīsies, kā īstam Skorpionam pienākas, – izstarosi pašpārliecinātību, nopietnību un apņēmību, neskatoties uz to, ar ko šodien nolemsi nodarboties. Komunikācijā ar apkārtējiem atturies no uzstājības.

STRĒLNIEKS Vari kļūt neraksturīgi pedantisks, pat piekasīgs attiecībās ar tuviniekiem. Pielūko, lai attieksmes maiņa nerada saspīlējumu tevis un mājinieku starpā! Piemērots laiks saimnieciskajiem darbiem.

MEŽĀZIS Šodienai vispiemērotākā būs atpūta tuvinieku lokā. Sabiedriskus pasākumus, lielas ļaužu masas atstāj citai brīvdienai. Ar mīļoto cilvēku sapratīsieties teju no pusvārda.

ŪDENSVĪRS Skaidri zināsi, ko vēlies, savukārt atjautīgais prāts palīdzēs ātri ieskicēt veidus, kā sasniegt kāroto. Dienas notikumos lielu lomu spēlēs mājinieki, jo īpaši atvasītes. Vakars piederēs tev un otrajai pusītei.

ZIVIS Nebrīnies, ja rodas vēlme pārkārtot mājokli, piešķirt tam oriģinālāku, savdabīgāku pieskaņu. Tie, kuriem ir interese par psiholoģiju, astroloģiju, aktīvi studēs dzīves netveramo pusi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu