Tesla Model 3 īpašnieks nejauši iegādājas papildaprīkojumu $4000 vērtībā (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Tesla Model 3
Tesla Model 3 Foto: Tesla Motors

Vasaras karstumā ziņojām par kādu vīru, kurš tīmeklī netīšām bija iegādājies 28 Tesla automašīnas, jo ražotāja interneta lapā bija tehniska kļūme un kungs pārcentās, spaidot podziņu Pasūtīt.

Līdzīgi tagad gājis kādam citam Tesla pircējam, kurš bija nolēmis sekot tendencēm un ar mašīnas iegādi saistītas darbības 21.gadsimta garā veikt ar sava viedtālruņa starpniecību.

Tā kā Tesla Motors ir moderna kompānija, tad virkni papildaprīkojuma un auto funkciju var iegādāties jebkurā brīdī ērti un attālināti caur Tesla mobilo lietotni telefonā.

Kāds atgadījums aizjūrā, tas ir - Savienotajās Valstīs - gan rāda, ka iegāde ir pārāk vienkārša. Nopērkot auto, visas tam perspektīvā vajadzīgās iekārtas jau ir uzstādītas, taču to funkcijas snauž. Kad mašīnas saimnieks vēlas celt sava spēkrata funkcionalitāti, viņš var atvērt aplikāciju un sev vajadzīgo funkciju piepirkt klāt un atbloķēt. 

Oktobra sākumā kāds Dr. Ali Vaziri šādā veidā, pašam nezinot, bija netīšām iegādājies Tesla Model 3 funkcijas 4280 dolāru jeb 3650 eiro vērtībā. 

Starpgadījums noticis braukšanas laikā, kad Dr. Ali Vaziri izvilcis tālruni no kabatas un nolicis to uz induktīvās bezvadu lādēšanas paneļa. Jau mirkli vēlāk telefona ekrānā "uzpeldējis" bankas paziņojums, ka no Tesla lietotāja kontam piesaistītās kredītkartes noņemta minētā naudas summa par paplašināto autopilota sistēmu ar parkošanās atbalsta funkciju un šosejas asistentu.

Lai gan mašīnas saimnieks sacījis, ka iegādes darījums bijis nejaušs, podziņām saspiežoties, kamēr telefons bija kabatā, naudu atgūt nebija tik vienkārši. Sazinoties ar Tesla klientu atbalsta dienestu, viņam ieteikts aizpildīt produkta atgriešanas un naudas atgūšanas iesniegumu, ko nekur Tesla lietotnē neesot izdevies atrast. Pēc tam Vaziri jau vērsies savā bankā, lai tā aptur naudas pārskaitījumu.

Situācija, protams, nav no patīkamajām, tomēr kādam vācietim vasarā klājās vēl interesantāk. Proti, viņš bija nolēmis savu Ford Kuga nomainīt pret Tesla Model 3 un nolēma iepirkties internetā. Viss beidzās ar to, ka kungs bija pasūtījis 28 mašīnas 1,4 miljonu eiro vērtībā.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu