Svētdienas horoskops: kāds nospraudīs sev nopietnus plānus.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 18. oktobris.

AUNS Labāk izvairies apspriest nopietnus jautājumus ar otro pusīti, centies attiecībās uzturēt vieglāku, bezrūpīgāku noskaņu. Varbūt ir vērts kopīgi doties uz abiem saistošu izklaides pasākumu?

VĒRSIS Pilnīgi iespējams, sajutīsi iekšējas pretrunas. Nebrīnies, ja piedzīvo krasas pārmaiņas savās vēlmēs, garastāvoklī. Pavisam noteikti nevajadzētu doties iepirkties, jo īpaši atturies no lieliem pirkumiem!

DVĪŅI Nesmādēsi dienu pavadīt mājīgās noskaņās. Tev pilnībā pietiks ar datoru, kurš pieslēgts internetam, jo tas būs gan izklaides, gan praktiskas informācijas avots. Kāds Dvīnis nospraudīs sev nopietnus plānus.

VĒZIS Gūtie panākumi daudz neatšķirsies no tā, ko būsi plānojis. Visticamāk, pamanīsi, ka tava intuīcija darbojas gluži kā Šveices pulkstenis. Tuviniekiem spēsi dot vērtīgus psiholoģiskus padomus.

LAUVA Var izrādīties, ka šodien būsi itin viegli aizkaitināms, izprovocējams uz strīdiem. Labāk paturi asos izteicienos, kaislības pie sevis, jo tās pievakarē noteikti mitēsies. Esi uzmanīgs pie stūres.

JAUNAVA Ja nododies atvasīšu audzināšanai, atceries - šoreiz ar stingrību nekur tālu netiksi! Daudz auglīgāka būs attieksme kā līdzīgam pret līdzīgu. Pret mīļoto izrādīsi siltu, dvēselisku un romantisku nostāju.

SVARI Dienas pirmo pusi var nākties veltīt profesionālajiem jautājumiem. Sevišķi spilgti to izjutīs biznesa pasaules pārstāvji. Pēcpusdiena nāks ar vēlmi atpūsties, baudīt dzīvi.

SKORPIONS Pārsteigsi apkārtējos ar dziļdomīgo un filozofisko nostāju pret dzīvi. Paustais viedoklis var radīt manāmu rezonansi, padarīt tevi sabiedrībā atpazīstamāku. To spilgti izjutīs ar skatuves dzīvi saistītie.

STRĒLNIEKS Ja ir jāpieņem nopietni lēmumi, noteikti uzklausi apkārtējo domas un neuzskati, ka labāk par citiem zini, kas un kā ir jādara! Diena lieliski piemērota fiziskam darbam.

MEŽĀZIS Aizraus gan tehniskas lietas, gan ar politiku, ekonomiku saistītais. Var rasties vēlme nodibināt atbilstošu domubiedru grupu, kurā kaislīgi debatēt par minētajām tēmām. Nepiemirsti par otro pusīti!

ŪDENSVĪRS Ja sajūti sev tuvojamies nelāgu omu, untumus, centies neļaut tiem iezagties komunikācijā ar tuviniekiem. Pavadi laiku savā nodabā, meklē veidu, kā atgūt emocionālo līdzsvaru, dzīvesprieku.

ZIVIS Piemērots mirklis radošajām iecerēm, sirsnīgām sarunām ar otro pusīti. Nav izslēgts, pamanīsi sevī pieaugam kaislības, erotiskās fantāzijas. Mēģini arī mīļoto noskaņot uz līdzīgas nots.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu