Sestdien reģistrētas 67 autoavārijas, pieķerti 17 dzērājšoferi un viens narkomāns pie stūres

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki; pieķerti 17 dzērājšoferi, kā arī viens narkomāns pie stūres, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā informācija.

Lielākā daļa jeb 33 ceļu satiksmes negadījumu notikuši Rīgā, un tajos cietušas sešas personas.

Pa 11 avārijām reģistrētas Zemgalē un Latgalē, bet negadījumos Zemgalē cietis viens cilvēks. Astoņi ceļu satiksmes negadījumi notikuši Vidzemē, savukārt četri ceļu satiksmes negadījumi, kur kādā cietis gājējs, notikuši Kurzemē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 518 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 269 par ātruma pārsniegšanu, 17 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, viens par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu iespaidā un viens par agresīvu braukšanu.

Visvairāk autovadītāju alkohola reibumā pieķerti Latgalē. Tur sestdien alkohola reibumā pieķerti deviņi šoferi, trīs - Zemgalē, pa diviem - Vidzemē un Rīgā, bet viens - Kurzemē. 

Protokoli par agresīvu braukšanu un automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā noformēti Rīgā.

Savukārt ātruma pārsniedzēju visvairāk bijis Zemgalē. Uz tās ceļiem pieķerti 78 ātruma pārkāpēji, 74 šoferi par ātruma pārsniegšanu pieķerti Rīgā, 56 - Vidzemē, 38 - Kurzemē, bet 23 - Latgalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu