Par "Cido grupa" valdes priekšsēdētāju kļuvis Larss Jensens (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

Par dzērienu ražotāja SIA "Cido grupa" valdes priekšsēdētaju kļuvis līdzšinējais valdes loceklis, Dānijas pilsonis Larss Jensens, amatā nomainot Šveices pilsoni Johannesu Savoniji, kurš darbu valdē neturpinās, liecina informācija "Firmas.lv".

Valdes locekļa amatā Jensena vietā darbu sāks cits Dānijas pilsonis - Larss Vestergords.

Savonije "Cido grupa" valdes priekšsēdētāja amatā strādājis divreiz - pirmo reizi amatam viņš izraudzīts 2008.gadā, to atstājot 2012.gadā, otro reizi Savonije par priekšsēdētāju strādāja no 2017.gada līdz 2020.gadam. Savukārt tagadējais "Cido grupa" valdes priekšsēdētājs Jensens bijis kompānijas valdes loceklis kopš 2012.gada.

Darbu kompānijas valdē turpina arī Anna Brazovska, Valds Marijs Kirstuks un Patriks Pluknars.

Jau ziņots, ka "Cido grupa" 2018.gadu noslēdza ar 66,434 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas peļņa bija 5,017 miljoni eiro. Datus par 2019.gada finanšu rezultātiem uzņēmums patlaban vēl nav iesniedzis.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Cido grupa" ir reģistrēta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,117eiro. "Cido grupas" 99,99% kapitāldaļu īpašniece ir Dānijas "Royal Unibrew". Uzņēmuma produktu portfelī ietilpst sulas, nektāri un sulu dzērieni, kā arī minerālūdens, dzeramais ūdens un alus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu