Borats sociālajos tīklos izsmej Donaldu Trampu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Komiķis Saša Barons Koens iekarojis vairākas sociālo tīklu platformas. Aktieris izveidoja profilus kā slavenais tēls Borats vietnēs "Twitter", "Instagram" un "Tik Tok". Minētajos profilos Borats publicē dažādus ierakstus, kas vērsti pret ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Komiķa publikācijās jūtama klaja nepatika pret ASV prezidentu. Vienā no "Twitter" ierakstiem Borats "uzslavējis" prezidentu par viņa ātro atveseļošanos. "Tramps – īstens līderis. Viņš pierādīja, ka ir spēcīgāks par viņa vairāk nekā 200 000 amerikāņu padotajiem."

Citā ierakstā teikts: "Tramps tik spēcīgs, ka viņam pat nebija jādzer balinātājs, lai izdzīvotu."

Drīzumā klajā nāks vēl viena filma ar slaveno Kazahstānas žurnālistu Boratu. Tās nosaukums "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" ("Borats: Amerikas kultūras mācība par labu dižajai Kazahstānai").

Komiķis "Instagram" publicējis parodiju par žurnālu "TIME", fotogrāfijā žurnāla nosaukums nomainīts uz "IT ME". Borats foto redzams, noņemot Trampa masku, kuru izmantojis, lai jaunajā filmā izliktos par prezidentu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borat (@boratsagdiyev) on

Borats izpaudies arī populārajā vietnē "Tik Tok". Vienā no ievietotajiem videoklipiem viņš izmēģinājis slaveno kurpes izaicinājumu. Zem video viņš rakstīja: "Es pirmais kazahs DikTokā! Lūdzu sekot man, lai skatītos mani, kā dejoju pie populāras mūzikas pilnīgi kails!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu