Kuldīgā maina satiksmes organizāciju Jelgavas ielā, slēgtus atstājot trīs posmus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Google Maps

Kuldīgā maina satiksmes organizāciju Jelgavas ielā, un slēgti paliek tikai trīs posmi, informēja Kuldīgas Attīstības aģentūras vecākā projektu vadītāja Elīna Zīle.

No šodienas mainās satiksmes organizācija Kuldīgā saistībā ar apjomīgo Jelgavas ielas un ar to saistīto ielu posmu pārbūvi. Satiksmei atvērta liela daļa būvobjekta teritorijas. 

Zīle stāstīja, ka slēgti paliek tikai trīs ielu posmi - Jelgavas un Mucenieku ielas krustojums, Jelgavas ielas posms no Annas līdz Stacijas ielai un Graudu ielas posms no iebrauktuves uz īpašumu Graudu ielā 3H līdz Jelgavas ielai un Jelgavas iela posmā no Vienības ielas līdz Dzelzceļa ielai.

Ierobežojumi būs spēkā līdz 1.novembrim, kad satiksmei atvērs ielu visā garumā. Pēc 1.novembra ierobežojumi būs lokāli un īslaicīgi, piebilda pašvaldības pārstāve.

Kuldīgas novada pašvaldība aicina autovadītājus neizmantot slēgtos ielas posmus, neskatoties uz to, ka tie ir caurbraucami, lai neradītu bīstamas situācijas, kā arī nebojātu izbūvēto, braucot pa vietām, kas pagaidām nav domātas braukšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu