Testējam: Latvijā populārākā metode svara zaudēšanai. Izmēģina ārste Jekaterina Jagodzinska

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka liekais svars skar teju katru trešo Latvijas iedzīvotāju. Ar mērķi noskaidrot, kas tad patiesībā slēpjas aiz slavenās Stokholmas diētas un vai tiešām īsā laikā ir iespējams viegli notievēt, esam lūguši uz savas ādas to testēt ārstam- anesteziologam Jekaterinai Jagodzinskai (33) no Rīgas.

Jekaterina, pastāstiet, lūdzu, par savu iepriekšējo tievēšanas pieredzi!

Pirms kāda laika mēģināju tievēt, ievērojot Dikāna diētu, taču tas likās neveselīgi un nekādu rezultātu sasniegt neizdevās. Pat vēl trakāk - viss beidzās ar to, ka mana āda kļuva ļoti neveselīga un drīz vien pieņēmos svarā vēl vairāk.  

Kāpēc nolēmāt nomest svaru tieši tagad?

Ļoti nepatika tas, ko redzēju spogulī un fotogrāfijās. Nejutos savā ādā, jo nebiju vairs tā enerģiskā sieviete, kādu sevi atcerējos un kā jutos iepriekš. Nolēmu atrast tādu metodi, kas dod ātru rezultātu, jo citādi sapnim par tievēšanu atmestu ar roku.

Foto: Publicitātes foto

Kāpēc tieši Stokholmas diēta?

Internetā pamanīju iedvesmojošus stāstus un labas atsauksmes. Tāpat uzzināju, ka mani vecāki ir sākuši tievēt ar šo diētu. Tomēr biju skeptiska, jo es neticu nekam, ko neesmu izmēģinājusi pati. Tāpēc pasūtīju pati savu Stokholmas diētas uztura plānu.

Vai tiešām strādā un nav grūti?

No paša sākuma kārtīgi ievēroju visu, kā bija norādīts manā uztura plānā. Ļoti patika diētas plāna piedāvāto produktu klāsts un iespēja bez maksas komunicēt ar speciālistiem gadījumos, ja radās vēlme nomainīt kādu no ēdieniem vai bija citi jautājumi. Salīdzinājumā ar iepriekš mēģinātajām tievēšanas metodēm, ievērot Stokholmas diētas plānu bija viegli.

Pirmos rezultātus jutu un redzēju jau nedēļas laikā, kad biju nometusi 4 kg liekā svara. Baidījos, ka tievēšana apstāsies, bet tā nenotika - turpmāk vienmērīgi svars kritās un kopumā šobrīd esmu nometusi 17 kg liekā svara. Tagad katru dienu man ir labs garastāvoklis un ļoti patīk tas, kā es izskatos!

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

Kāds būtu Jūsu novēlējums lasītājiem, kuriem arī vajadzētu nomest svaru?

Ja Jums ir liekas svars un sapnis par skaistu augumu, - noteikti izmēģini Stokholmas diētu! Tas, kā no liekā svara atbrīvojos es, lai iedvesmo arī Jūs! Tas tiešām ir vienkāršāk, nekā šobrīd variet iedomāties. Sāciet tagad!

Šī nav kārtējā diēta- tas ir Tavs lēmums dzīvot labāk- bez liekajiem kilogramiem. SĀC šeit un TAGAD ar bezmaksas testu

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu