Foto Pasaules rallijkrosa čempionāta 7. un 8. posms Barselonā

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Pasaules rallijkrosa čempionāta 7. un 8.posms Barselonā
Pasaules rallijkrosa čempionāta 7. un 8.posms Barselonā Foto: www.fiaworldrallycross.com / Tom Banks

Katalonijas sacīkšu trasē Barselonas pievārtē, kur tradicionāli norisinās Formula 1 un MotoGP sacensības, pagājušajā nedēļas nogalē tika aizvadīti divi pasaules rallijkrosa čempionāta posmi.  

Šāda kārtība nav ierasta, tomēr jāatceras, ka šogad daudz kas ir neierasts, turklāt arī Neste World RX of Rīga ietvaros norisinājās divi rallijkrosa čempionāta posmi.

Barselonā abas sacensību dienas pagāja Zviedrijas rallijkrosa braucēju zīmē, jo abus Supercar ieskaites goda pjedestālus aizņēma tikai un vienīgi zviedri. Proti, sestdienas 7.posma sacensību finālā ātrākais bija Timijs Hansens (Peugeot), bet viņam sekoja Johans Kristofersons (Volkswagen) un Kevins Hansens (Peugeot), savukārt 8. posmā uzvaru izcīnīja Kristofersons, otrais palika Timijs Hansens, bet trešais bija Antons Marklunds (Renault).

Čempionāta kopvērtējumā līderis pēc aizvadītajiem astoņiem posmiem ir Kristofersons (219 punkti), otrais ir vēl viens zviedrs Matiass Ekstroms (192 punkti), bet trešais ir Timijs Hansens (163 punkti).

Nākamās sacensības pasaules rallijkrosa čempionāta Supercar klases braucējiem paredzētas tikai 21.-22.novembrī Spā trasē Beļģijā, savukārt sezona noslēgsies ar 10.posmu Nirburgringā, Vācijā.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu