Treju horoskopa zīmju vīrieši, ar kuriem labāk "neielaisties"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Visums brīnumainā kārtā norāda mums pareizo virzienu, ja nevaram rast atbildi citur. Ja pavisam esam apmaldījušās mīlas līkločos, vienmēr ir iespējams meklēt padomu horoskopu pasaulē.

“Cosmopolitan” min kādu gadījumu, tā notiek diezgan bieži. Sieviete satiek vīrieti. Viņai  rodas interese. Viņš sāk sievieti aplidot ar savu šarmu un prasmēm. Viņa iemīlas, un tad viņiem sākas attiecības.

Ideālā variantā viss ir brīnišķīgi, bet tā nenotiek vienmēr. Mēdz būt, ka attiecībās pret sievieti slikti izturas. Viņa kļūst par nežēlīgas attieksmes un manipulācijas upuri. Dažkārt viņu krāpj un viņai melo, kā arī pamet bez paskaidrojumiem un brīdinājumiem. Sievietei tiek salauzta sirds, un neviens nevēlētos izjust uz savas ādas smeldzīgās šķiršanās sāpes. Viņa cenšas atkal nostāties uz kājām un sadziedēt rētas, tomēr traumas ir paliekošas.

Izrādās, pie vainas var būt vīrieša horoskopa zīme. Ar kuru zīmju vīriešiem labāk neveidot attiecības? Saraksts pēc "Cosmo" ieskatiem.

Foto: Pexels

Zivis

Vīrieši-Zivis ir ļoti neveselīgu attiecību variants. Viņš nekad neuzņemsies atbildību par savām kļūdām. Viņš ir pārāk emocionāls, un viņam bieži ir grūti tikt galā ar savām jūtām. Šīs horoskopa zīmes vīrietis nav tik emocionāli nobriedis, tāpēc ar viņu ir ļoti grūti uzturēt attiecības.

Jaunava

Vīrieši-Jaunavas ir garastāvokļa cilvēki. Viņi ir emocionāli nestabili un ātri aizsvilstas. Pacietība un sapratne jebkurās attiecībās ir ļoti svarīgas, taču viņiem nepiemīt šīs īpašības. Viņi ir perfekcionisti un vienmēr vēlas, lai viss notiek pēc viņu prāta. Kad Jaunava to nesagaida, “noraujas” un sarīko scēnu.

Vērsis

Vīrietis-Vērsis ir emocionāli pretējs vīriešiem-Zivīm. Ja Zivis ir pārāk emocionāli, Vēršiem šī īpašība vispār nepiemīt. Vienmēr šķiet, ka Vērši dzīvo kā roboti. Viņi ir uzticīgi savām partnerēm attiecībās, taču emocionālā nepieejamība vienmēr būs pati lielākā problēma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu