Fūres vadītāju apžilbina saule, un viņš sasit divus vieglos auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Vestienas iela dienas pirmajā pusē vairāk nekā stundu bija pamatīgi sastrēgusi. Krustojumā ar Stopiņu ielu bija saskrējušās trīs automašīnas. DAF markas kravas automašīnas šoferis godīgi atzina, ka tieši viņa dēļ notika sadursme.

“Es braucu tajā virzienā, šī automašīna tuvojās, bet es saules dēļ par vēlu ieraudzīju, ka viņa griež pa kreisi. Sāku bremzēt, bet nepaspēju izvairīties no sadursmes. Uzsitu pa šo automašīnu, un viņa uzgrūdās BMW. Tā mums sanāca. Mana vaina. Nepamanīju,” atzīst kravas automašīnas šoferis Valērijs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārijā cieta divas vieglās automašīnas – ”Volkswagen Golf” un BMW. Aleksejs sēdēja pie BMW stūres un apraksta rikošeta scenāriju, kas sabojāja viņa loloto spēkratu: “Braucu taisni, “Golfs” grieza pa kreisi, no aizmugures nāca kravas automašīna, kas neapstājās un ietriecās “Golfā”. “Golfs” izlidoja pretējā joslā un uztriecās man virsū.”

Uzreiz pēc avārijas blakus ēkas darbinieki atsteidzās pie policijas inspektoriem. Viņi gribēja parādīt videonovērošanas kameras ierakstu, kas apliecina, ka Valērijs pirms sadursmes nemaz necentās samazināt ātrumu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Neviens no trīs avārijā iesaistītajiem vīriešiem nopietnus ievainojumus neguva un atteicās no ārstu piedāvājuma viņus apskatīt. Ceļu policija organizēja satiksmi, taču daudzi no šoferiem nepacietīgi izmantoja skaņas signālus, lai steidzinātu vraku aizvākšanu no ielas. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu