Video Vīnys volūdys vibracejis. Ūtrais stuosts. Arnis Slobožaņins

Evika Muizniece
CopyDraugiem X Whatsapp
Arnis Slobožaņins
Arnis Slobožaņins Foto: Ekrānuzņēmums

"Vīnys volūdys vibracejis" ir četru raidījumu cikls par Latgales mūziķu ceļu mūzikas jomā, ikdienas dzīvi un sajūtām, pārstāvot latgaliešu valodu un kultūru radošajās izpausmēs, tajā pašā laikā esot vienotiem un kopīgi ejot uz mērķi popularizēt un saglabāt dzīvu latgaliešu valodu. Raidījumu cikls tapis, pateicoties kanāla ReTV atbalstam. Noskaties otro raidījumu par mūziķi Arni Slobožaņinu.

Piedāvājam sarunu ar grupas "Dabasu durovys" solistu un vēsturnieku Arni Slobožaņinu, kas, kā saka pats, ir ļoti jutīgs cilvēks un mīl dzīvot.

"As vysaiduokus breinumus asmu puorraudziejis – i poproku, i blūzu, i džezu, i diksilendu, i vysaiduokus cytus breinumus. Voi imitacejis tū stilu, kū es nūsauču. Es pat nagrybātu īdzilinuotīs stilūs, par tū, ka kod dzymst, tu navari prognoziet, kaida bārnam byus ocu kruosa. Voi motu kruosa. Tys vīnkuorši ir kaut kas, kas pīdzymst. Es asmu vāruojis gitaristus, kuri komponej, i tymā breidī tu vāroj tū radeišonys mirkli, un tu vīnkuorši redzi, kai dzymst, un tev tai acs speid, nu tuo, kū tu redzi!" tā Slobožaņins.

Arnis Slobožaņins
Arnis Slobožaņins Foto: Ekrānuzņēmums

Video: Ūtrais stuosts. Arnis Slobožaņins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu