Rēzija Kalniņa iestudē Šona Grenana lugu "Tagad un tad"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rēzija Kalniņa
Rēzija Kalniņa Foto: publicitātes

Mūzikas un drāmas telpā OratoriO (kvartālā Sporta 2) šobrīd tiek gatavots amerikāņu autora Šona Grenana (Sean Grennan) lugas "Tagad un tad" iestudējums. Tā režisore ir Rēzija Kalniņa. 

Pirmizrāde gaidāma 30. oktobrī, plkst. 19.00.

Teātra cienītājiem jau ir bijis prieks izbaudīt divu šī paša autora lugu - "Liec Dievam pasmieties" un "Alvas sieviete" iestudējumus Rēzijas Kalniņas režijā, kas ilgstoši bijušas Dailes teātra izpārdotāko izrāžu sarakstā. Šona Grenana luga "Tagad un tad" ir neticams stāsts par cilvēka gribu, izvēlēm un mīlestību cauri gadiem, kas apcer jautājumu par to, kurš galu galā ir tas, kas nosaka mūsu likteni.

Foto: Ielūkojies Rēzijas Kalniņas iestudētajā izrādē "Tagad un tad".

"Tev tuvojas 30, 40,  50, 60… Kas ir tas, ko tu gribētu sev pateikt, kad tev bija 15, 20, 30, 40?  Kas ir tas, kas vada mūsu vēlmes, izvēles un gribu? Un vai līdz galam mēs varam noteikti savu likteni? Vai kaut kas jau ir ierakstīts hologrammā un mēs esam tikai izpildītāji? Kas ir krustceles un kurā brīdī? Vai mēs spējam izvēlēties? Vai izvēle jau ir notikusi?” par izrādi saka iestudējuma režisore Rēzija Kalniņa.

Lomās: Esmeralda Ermale, Jana Herbsta vai Ilze Trukšāne, Raimonds Celms vai Maksims Busels, Jānis Skanis vai Juris Kalniņš. Tērpi un scenogrāfija - OratoriO radošā grupa. Lugu no angļu valodas tulkojis Voldemārs Rode.

Biļetes uz pirmizrādi un novembra izrādēm www.aula.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu