Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 23. oktobrim.

AUNS Tu nekādi nevēlēsies dzirdēt pat mazāko kritiku no apkārtējo puses, jo jau tā pats pret sevi būsi skarbs, prasīgs. Iespējams, labs risinājums būtu darbs vienatnē. Dienas izskaņa solās būt bezrūpīga.

VĒRSIS Vēlēsies pabeigt visus iespējamos pienākumus, lai darba nedēļas izskaņā ar patīkamu padarītā sajūtu dotos brīvdienu virzienā. Saskarsmē ar mājiniekiem sapratīsies burtiski no pusvārda.

DVĪŅI Ja apstākļi neļaus kā nākas izgulēties, oma un saskarsmes spējas būs diezgan zemā punktā. Varbūt lieka kafijas krūze sniegs zināmu labumu, taču kopumā šodien vairāk rosīsies uz pusslodzi.

VĒZIS Ja nesteigsies ar lēmumu pieņemšanu, būsi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem, tad diena tev neapšaubāmi izrādīsies veiksmīga! Saskarsmē ar mīļoto tieksies pēc izteiktāka maiguma, dvēseliskuma.

LAUVA Ne reizi vien var noderēt tavas oratora dotības un aktiera talants. Tikai šoreiz tas sniegs materiālu labumu, nevis tikai apkārtējo uzmanību un apbrīnu. Sevišķi spilgti to izjutīs ar tirdzniecību, mārketingu saistītie.

JAUNAVA Dienu pavadīsi uz optimistiskas nots. Komunikācijā ar līdzgaitniekiem ātri radīsi kopīgu valodu, spēsi iemantot arīdzan viņu atbalstu savām idejām, uzskatiem. Esi apdomīgāks pie auto stūres.

SVARI Šis būs pārdomu, paveiktā izvērtēšanas laiks. Centies nopietnāk iedziļināties tajā, vai esi apmierināts ar līdz šim sasniegto. Varbūt nonāksi pie nepārprotama secinājuma, ka ir jāapgūst papildu zināšanas.

SKORPIONS Uzlabosies darba spējas, jutīsi sevī ieplūstam jaunus enerģijas krājumus. Tu pavisam noteikti nebīsies no nopietnākiem izaicinājumiem, ar drošu sirdi soļosi pretī visām grūtībām.

STRĒLNIEKS Diemžēl vari saskarties ar negodīgu rīcību, blēdībām no apkārtējo puses. Labi tas, ka samērā ātri atkodīsi līdzcilvēku patiesos nodomus, līdz ar ko radīsi lieliskas iespējas izvairīties no problēmām!

MEŽĀZIS Daudz domāsi par profesionālo nākotni, tālāko attīstību. Taču zvaigznes šobrīd iesaka darīt tieši pretējo – nedaudz abstrahēties no visa nopietnā un ļaut sev izbaudīt vienkāršos, mazos dzīves sniegtos priekus.

ŪDENSVĪRS Ja patiesi esi noskaņots sasniegt panākumus, esi rūpīgāks, ievērojot darba drošību un augstākstāvošo sniegtās instrukcijas. Atturies no iesaistīšanās finansiālās avantūrās, tās nesīs tikai problēmas!

ZIVIS No rīta būsi ideju pilns, līdz ar apņēmību iecerēto paveikt. Taču dienas gaitā pārliecība par panākumiem var nedaudz noplakt, galvenokārt jau pārāk lielo birokrātisko šķēršļu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu